2023. szeptember 27., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. AUGUSZTUS

 
2022. augusztus 31. 16:13 - 0 Hozzászólás
Eldőlt: kiteszi a Fővárosi Önkormányzat a tulajdonában álló bérleményből a kispesti civil szervezetet, ráadásul elfogadható magyarázat nélkül. Dódity Gabriella előterjesztését ugyanis, amelyben azt kérte Karácsony Gergelytől, engedjék meg, hogy maradhasson a helyiségben az egyesület, a baloldal leszavazta a Fővárosi Közgyűlésen. Bővebben »
  
 
2022. augusztus 31. 13:53 - 0 Hozzászólás
Holnap országszerte becsengetnek, ami forgalomnövekedéssel is jár majd: nemcsak a tanintézmények környezetben, hanem a városokba, nagyobb településekre vezető utakon is több autóra kell számítani. Bővebben »
 
2022. augusztus 30. 11:20 - 0 Hozzászólás
Kevés jobb dolog van annál, mint egy napsütötte őszi napon kerékpárunk nyergében szelni a szebbnél szebb színben pompázó fák és bokrok szegélyezte utakat. A kedvtelésből biciklizők mellett egyre többen vannak olyanok, akik pénztárcabarát módon szeretnének eljutni munkahelyükre, iskolájukba, ezért úgy döntenek, két kerékre pattannak. Elsősorban nekik, rutintalan kerékpározóknak gyűjtöttünk össze alapvető tanácsokat, melyeket megfogadva a bringázás számukra is kellemes élmény lesz. Bővebben »
  
 
2022. augusztus 29. 09:49 - 0 Hozzászólás
Percekig tartó hajszát követően sikerült elfogniuk a kispesti rendőröknek egy férfit, aki ellen korábban intézkedni szerettek volna, ő azonban ahelyett, hogy autójával megállt volna, inkább a gázba taposott. A férfinak volt mitől tartania. Bővebben »
 
2022. augusztus 26. 09:13 - 0 Hozzászólás
Állatos élményprogramokkal, ismeretterjesztő és színházi előadásokkal, fényfestéssel és több más érdekességgel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert ma este (augusztus 26-án – a szerk.) 7 órától éjfélig a XI. Állatkertek Éjszakája alkalmából. Bővebben »
  
 
2022. augusztus 25. 09:58 - 0 Hozzászólás
Hazánk gazdasága az elhúzódó háború ellenére is növelte a teljesítményét: a második negyedévben 6,5 százalékkal erősödött, ami több mint másfélszerese az uniós átlagnak - írta Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-oldalán. Bővebben »
 
Oldal 1 / 4
<
1
2
3
4
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.