2023. szeptember 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus
július
június
május
április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. SZEPTEMBER

 
2022. szeptember 13. 15:34 - 0 Hozzászólás
A Wekerlén működő gyermekfogászat részleges felújítása régóta esedékes volt, s most végre meg is történt: egyebek mellett új burkolatot kapott az épület, illetve műszaki korszerűsítést is végeztek a szakemberek. A régi fogászati kezelőegység helyett immáron egy új, modern eszköz várja a rendelőbe betérő pácienseket. Bővebben »
  
 
2022. szeptember 13. 13:07 - 0 Hozzászólás
"Nemrég rezsitámogatást vezetett be Karácsony Gergely főpolgármester, tele is kürtölte vele a médiát. Félreértés ne essék, a háború és energiaválság okozta áremelkedés miatt minden hasonlót támogatunk. Mindezzel „csak” az a baj, hogy minderre egy újabb elfeledett választási ígéret árnyéka vetül, hiszen nem ezt ígérte a főpolgármester." Dódity Gabriella fővárosi képviselő írása. Bővebben »
 
2022. szeptember 12. 14:41 - 0 Hozzászólás
Újabb kedvezmények lépnek életbe a rezsicsökkentéshez. Mostantól azokban a többgenerációs házakban, ahol csak egy mérőóra van, az átlagfogyasztásig már lakásonként lehet kedvezményes áron számolni a felhasznált gázt. Vagyis így megtöbbszörözhető a rezsicsökkentett áron elfogyasztott gáz mennyisége. Olyan épületekre érvényes a kedvezmény, ahol legfeljebb négy lakás van – és erről hatósági bizonyítvány is van. Ez utóbbit a helyi jegyzőtől kell kérni – hangzott el az M1 Híradóban. Bővebben »
  
 
2022. szeptember 12. 09:03 - 0 Hozzászólás
Kerületünkben számos gyönyörű régi épület található, némelyik meglehetősen rossz állapotban. Ilyen Kispest első polgármesterének háza is, amely a főváros tulajdonában van. A kerület hiába kéri, hadd legyen jó gazdája az ingatlannak, a főváros nem lép; pedig annyira nem foglalkoznak az épülettel, hogy annak kertjéből nemrég kidőlt egy hatalmas fa, épp a szomszédos mentőállomásra… Bővebben »
 
2022. szeptember 09. 13:12 - 0 Hozzászólás
A szomszédunkban zajló háború és az elhibázott brüsszeli szankciós politika hatásait Európa-szerte a bőrükön érzik az emberek: az energiaárak az egekbe lőttek, sok helyütt pedig attól is félhetnek, tudnak-e egyáltalán fűteni, ha beköszöntenek az őszi-téli hónapok. A magyar kormány volt az első, amely rezsicsökkentéssel védi a brutális áraktól a lakosságot, s teszi ezt úgy, hogy közben a magyar gazdaság EU-s szinten kiemelkedő növekedését is sikerül megőriznie. Mindeközben a Gyurcsány Ferenc fémjelezte baloldal próbál ellenszelet gerjeszteni, ám úgy tűnik, még egy papírhajó elmozdításával is meggyűlne a bajuk. Bővebben »
  
 
2022. szeptember 09. 11:10 - 0 Hozzászólás
Kétnapos buszsávellenőrzést tartottak a fővárosi rendőrök, akik ez idő alatt összesen száztizenhárom helyszíni bírságot szabtak ki. Kispesten, a Nagykőrösi úton is ellenőrizték az autósokat. Sokan használták jogosulatlanul a buszsávokat, voltak, akik záróvonalat léptek át, illetve mobilozás miatt is többször büntettek a rendőrök. Bővebben »
 
Oldal 7 / 9
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.