2024. június 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.301da707a1e1.jpg]

97 százalékos többség támogatja a gyermekek védelmét célzó törvényt

Főoldal>Közérdekű>97 százalékos többség támogatja a gyermekek védelmét célzó törvényt
 
Írta: Szerk.
2021. szeptember 08. 14:21
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A nemzeti konzultációt kitöltők 97 százaléka egyetért azzal, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülő feladata és felelőssége – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Szentkirályi Alexandra, mielőtt részletezte volna a nemzeti konzultáció eredményeit, köszönetet mondott a több mint 1,4 millió válaszadónak. Ezt követően elmondta, a kitöltők 96 százaléka egyetértett abban, hogy Magyarországot meg kell erősítenünk azért, hogy meg tudjunk felelni az új kihívásoknak egy veszélyesebb korszakban is.

 

Ennél is többen – a válaszadók 98 százaléka – gondolja úgy, hogy hazánknak ki kell állnia az érdekei mellett, nem engedve Brüsszel zsarolásának. A kormányszóvő szavai szerint a magyar emberek ezzel világos üzenetet küldtek: nem kérnek a zsarolásból.

 

Ezután arról beszélt, hogy a nemzeti konzultációt kitöltők 97 százaléka egyetért abban, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülő feladata és felelőssége. „A magyar emberek szerint helyes, hogy törvény korlátozza a kiskorúakra irányuló LMBTQ-propagandát” – hangsúlyozta.

 

99 százalékos egyetértés van abban, hogy ne a családok, hanem a multinacionális nagyvállalatok fizessék meg a környezetromboló tevékenységük árát. Az emberek nem kérnek a brüsszeli klímaadókból, nem szeretnék, hogy a környezetszennyezés és a klímaváltozás költségeit a magasabb rezsiárakon keresztül nekik keljen megfizetni.

 

„A koronavírus-válság rámutatott arra is, hogy milyen az, amikor egy ország kiszolgáltatott. A nemzeti konzultációt kitöltők 94 százaléka ítélte meg úgy, hogy szükség van magyar vakcinagyárra Egy nemzeti vakcinagyár lehetővé teszi, hogy hatékonyan, nem másoknak kiszolgáltatva tudjunk védekezni a jövőben is” – magyarázta, hozzátéve: a kormány számára a nemzeti konzultáció eredménye mindig irányadó, ezért napirenden vannak ezek a kérdések, a döntések után pedig beszámolnak azokról.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.