2021. szeptember 20., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
december (11)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

97 százalékos többség támogatja a gyermekek védelmét célzó törvényt

Főoldal>Közérdekű>97 százalékos többség támogatja a gyermekek védelmét célzó törvényt
 
Írta: Szerk.
2021. szeptember 08. 14:21
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A nemzeti konzultációt kitöltők 97 százaléka egyetért azzal, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülő feladata és felelőssége – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Szentkirályi Alexandra, mielőtt részletezte volna a nemzeti konzultáció eredményeit, köszönetet mondott a több mint 1,4 millió válaszadónak. Ezt követően elmondta, a kitöltők 96 százaléka egyetértett abban, hogy Magyarországot meg kell erősítenünk azért, hogy meg tudjunk felelni az új kihívásoknak egy veszélyesebb korszakban is.

 

Ennél is többen – a válaszadók 98 százaléka – gondolja úgy, hogy hazánknak ki kell állnia az érdekei mellett, nem engedve Brüsszel zsarolásának. A kormányszóvő szavai szerint a magyar emberek ezzel világos üzenetet küldtek: nem kérnek a zsarolásból.

 

Ezután arról beszélt, hogy a nemzeti konzultációt kitöltők 97 százaléka egyetért abban, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülő feladata és felelőssége. „A magyar emberek szerint helyes, hogy törvény korlátozza a kiskorúakra irányuló LMBTQ-propagandát” – hangsúlyozta.

 

99 százalékos egyetértés van abban, hogy ne a családok, hanem a multinacionális nagyvállalatok fizessék meg a környezetromboló tevékenységük árát. Az emberek nem kérnek a brüsszeli klímaadókból, nem szeretnék, hogy a környezetszennyezés és a klímaváltozás költségeit a magasabb rezsiárakon keresztül nekik keljen megfizetni.

 

„A koronavírus-válság rámutatott arra is, hogy milyen az, amikor egy ország kiszolgáltatott. A nemzeti konzultációt kitöltők 94 százaléka ítélte meg úgy, hogy szükség van magyar vakcinagyárra Egy nemzeti vakcinagyár lehetővé teszi, hogy hatékonyan, nem másoknak kiszolgáltatva tudjunk védekezni a jövőben is” – magyarázta, hozzátéve: a kormány számára a nemzeti konzultáció eredménye mindig irányadó, ezért napirenden vannak ezek a kérdések, a döntések után pedig beszámolnak azokról.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.