2021. február 26., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A Fidesz- KDNP spórolást javasolt, napirendre sem vették

Főoldal>Közélet>A Fidesz- KDNP spórolást javasolt, napirendre sem vették
 
Írta: Szerk.
2015. július 16. 13:52
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A júniusi testületi ülés rögtön egy, Kispest számára jelentős megtakarítást eredményező kezdeményezés leszavazásával kezdődött.
Dódity Gabriella (Fidesz- KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok iskolai és óvodai fűtéskorszerűsítéséről szóló előterjesztését a testület nem vette napirendre. Indítványában arra tett javaslatot, hogy a Gábor Áron Általános Iskola és a Harangvirág Bölcsőde fűtéskorszerűsítését egy olyan konstrukcióban oldja meg a városvezetés, amely nem igényel beruházási költséget, így azt az intézmény további fejlesztésére lehet fordítani. Ilyen konstrukciót ajánl például az Első Nemzeti Közműszolgáltató részeként működő FŐGÁZ Zrt. is. Ennek lényege, hogy az önkormányzat és a szolgáltató (FŐGÁZ) 10-15 éves szerződést kötnek egymással, a kazáncsere sokmilliós összegét a FŐGÁZ állja, és garanciát vállal a karbantartásra, megbízható működésre is. Ezzel kb. 15-25 millió forintos egyszeri kiadást spórolhatna meg az önkormányzat, amit például a bölcsődékben, óvodákban és iskolákban ablakcserére, az elöregedő udvari játékok vagy rossz állapotú vizesblokkok felújítására, az épületek rendbehozatalára is lehetne fordítani. Sajnos ez nem így lesz, mivel a baloldali többség napirendre sem vette a javaslatot.
 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.