2019. május 21., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A főváros teszi rendbe a Vak Bottyán utcát

Főoldal>Közérdekű>A főváros teszi rendbe a Vak Bottyán utcát
 
Írta: Szerk.
2018. szeptember 26. 13:20
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Miután a képviselő-testület fővárosi kezelésbe adta, a főváros javítja ki a Vak Bottyán utcában az M3-as metró pótlása miatt megnövekedett forgalom okozta hibákat, és a metró déli szakaszának felújítása előtt meg is erősítik azt.

A főváros javítja ki a metrópótlás okozta hibákat a Vak Bottyán utcában – döntött egyhangúlag a Fővárosi Közgyűlés. Erre azért volt szükség, mert az utca állapota tovább romlott 2017 novembere óta, az M3-as metrót pótló autóbuszok forgalma miatt és a kispesti önkormányzatnak nincs elég pénze a megnövekedett terhelés okozta útburkolati hibák javítására.

 

Erre azután nyílt lehetőség, hogy a kispesti képviselő-testület szeptemberi ülésén a főváros kezelésébe adta a Vak Bottyán utcának az M3-as metrópótló buszok elvezetésével érintett szakaszát.

 

Mint ismert, a megnövekedett forgalom és a leromlott útburkolat miatt korábban a lakók utcára vonulva tiltakoztak. Ezt követően Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok levélben kérte a fővárostól, hogy a metrópótló buszokat az Üllői útra tereljék, ez azonban szakmai indokok miatt nem volt lehetséges.

 

A déli metrószakasz felújítása idején az eddiginél is nagyobb terhelés várható, mivel a pótlóbuszok a teljes menetidőben a Vak Bottyán utcában fognak közlekedni. Ezért a déli szakasz rekonstrukciója előtt az útszakaszt megerősítik, de utána is szükség lesz teljes felújítására, amelyet a főváros és Kispest közösen finanszíroz majd.

 

Forrás: MTI

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.