2019. augusztus 21., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A mentőket támogatta a kispesti polgári oldal

Főoldal>Közülünk>A mentőket támogatta a kispesti polgári oldal
 
Írta: Szerk.
2018. december 21. 11:22
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Igazán felemelő pillanatokat adott idén is a kispesti polgári oldal Adventi estje. A hagyományos karácsonyi rendezvény ezúttal sem csak a találkozásokról szólt, Dódity Gabriella elnök egy sajnálatos személyes tapasztalat után a Kispesti Mentőalapítványnak ajánlotta az estét. A mentők mindennapjait segítő szervezetnek 162 ezer forintot gyűjtöttek össze.

A korábbi évektől eltérően ezúttal nem a kaszinóban, hanem a Vigadó épületében tartotta szokásos évi Adventi estjét a kispesti polgári oldal. Dódity Gabriella elnök nyitóbeszédében elmondta, hogy idén is a jó cél mellé álltak, és a Kispesti Mentőalapítvány javára gyűjtenek, mert egy sajnálatos személyes tapasztalat során látta, hogy erőn felül küzdenek a betegekért a mentők, miközben nincsen méltó megbecsülésük Kispesten.

 

 

– Felkerestem őket, és a velük való beszélgetés során kiderült, hogy sok mindenre szükségük volna. Például egy automata újraélesztőre, amely kiváltja a mellkaskompressziót, és amelyet ugyan megígért nekik a városvezetés, de sajnos egyelőre nem kapták meg – mondta el Dódity Gabriella, aki megkérte az egybegyűlteket, hogy ha a legkisebb összeggel is, de támogassák ezt a célt. Végül 162 ezer forintot gyűjtöttek össze az alapítvány javára, ebből 100 ezer forintot ajánlott fel a kispesti Fidesz szervezete, a többit magánemberek adták össze. 

 

A képre kattintva tekintse meg galériánkat.

 

A nyitóbeszéd után a Szivárvány Óvoda gyermekeinek műsora következett, majd színpadra léptek a Gyöngyszemek Alapítvány gondozottai, akik a Mese a Jószívű madárról című darabot adták elő. A fogyatékkal élők felkészítésében Szabó Geletta Katalin és Rácz Brigitta mellett Kecskés Karina színésznő is részt vett, a színdarab is az ő műve. A zenét Garam Dani és Rósz György, a jelmezeket pedig Lőrinc Krisztina készítette. Beszédet mondott Barcza Máté diakónus, a műsor végén Lazányi Rebeka fuvola előadását, valamint Ékes Ákoston gitárelőadását hallgathatták meg a vendégek.  

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.