2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

A társasházakat érintő legfontosabb kérdésekre adnak választ az online szakmai napokon

Főoldal>Közérdekű>A társasházakat érintő legfontosabb kérdésekre adnak választ az online szakmai napokon
 
Írta: Szerk.
2021. november 16. 10:52
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Társasházak napja címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek. A program során a lakóközösségek számos, a társasházakat érintő kérdésekben kaphatnak felvilágosítást, így például a tűzmegelőzési szabályokkal, a gázkészülékek felülvizsgálatának menetével vagy éppen a napelemrendszerek kivitelezésével kapcsolatban.

A társasházak képviselői és lakói november 24-én, 25-én és 26-án, a cikkünk végén megadott időben tehetik fel kérdéseiket a katasztrófavédelmi szakembereknek. A háromnapos szakmai fórumon a katasztrófavédelmi kirendeltségek kiemelt figyelmet szánnak az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére, de persze nemcsak ebben a témában állnak majd a lakosság rendelkezésére.

 

Egyebek mellett a kémények használatával és a kéményseprőipari tevékenységgel, a gázkészülékek és a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, illetve a napelemrendszerek szakszerű kivitelezésével kapcsolatban is megosztanak majd hasznos tudnivalókat az érdeklődőkkel.  

 

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kirendeltségei várják a témákkal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket (ide kattintva érhető el a link). Érdeklődni e-mailben és telefonon lehet, az alábbi időpontokban:

 

november 24-e és 25-e: 08:00 – 15:30

november 26-a: 08:00 – 13:00

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.