2023. május 30., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április
március (14)
február (26)
január (26)
· 2022
december (16)
november (31)
október (38)
szeptember (50)
augusztus (20)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Alaptalan volt a riogatás: jelentős többletbevétellel zárta az évet Kispest

Főoldal>Közérdekű>Alaptalan volt a riogatás: jelentős többletbevétellel zárta az évet Kispest
 
Írta: Szerk.
2022. május 27. 16:18
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Dacára annak, hogy a baloldali kerületvezetés korábban 2,7 milliárd forintos kormányzati elvonásról és az önkormányzat kivéreztetéséről beszélt, Kispest 2 milliárd forintos plusszal és 1 milliárd forintos többletbevétellel zárta az évet – derült ki a képviselő-testület ülésén, amely után Dódity Gabriella közösségi oldalán összegzett.

„Megköszöntük a korrekt tájékoztatást, és egyben javasoltuk, a jövőben tartózkodjanak a kispestiek riogatásától” – fogalmazott bejegyzésében a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője, aki arról is írt, hogy az ülésen szó esett az út-és járdafelújításról is, amelyre egy évvel ezelőtt lejárt az önkormányzat keretszerződése. „Mint megtudtuk, hónapok óta próbálják kiírni a közbeszerzést, eddig kevés sikerrel” – fűzte hozzá.

 

Dódity Gabriella többször is hangoztatta, hogy nagyon értékesnek és megbecsülendőnek tartja azt a munkát, amelyet a kispesti Misszió Alapítvány – Micva Ház Jótett végez, ezért az ezt megelőző képviselő-testületi ülésen elmondta: segítse őket az önkormányzat azzal, hogy állja azt a havonta jelentkező többletköltséget, ami a menekültek ellátásából adódik számukra.

 

„Megtudtuk, hogy a DK-nak kevésbé fontos a hajléktalan ellátást végző Misszió Alapítvány, hiszen javaslatunkra, miszerint a tervezett 500.000 forint támogatás helyett 3 millió forinttal segítsük őket, nemmel szavaztak. Végül 1,2 millió forintos támogatásra mondtak csak igent” – zárta sorait a frakcióvezető.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.