2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Apák napja a kultúrházban

Főoldal>Közélet>Apák napja a kultúrházban
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. június 06. 12:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Szombat délelőtt gyerek és felnőtt zsivajtól volt hangos a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár. Ekkor rendezték ugyanis az apák napját, ahol a gyerekek édesapjukkal közösen próbálhatták ki ügyességüket.

Június 4-én a Wekerlei Kultúrházban Apák napját tartottak. A rendezvény célja az volt, hogy gyerekek és apukák közösen játszanak, versenyezzenek, együtt töltsék a délelőttöt. A párosok különféle akadályversenyeken vehettek részt, kezdve a babzsák dobálástól a létramászásig, a kicsiknek rajzot kellett készíteni arról, hogyan látják édesapjukat, ezek mindegyikéért pontot kaptak.

Ez egy alapfeltétel, hogy együtt kell a feladatokat megoldani, amiért az apukák a megérdemelt doboz hideg sört kapják meg távozáskor.” -mondta el a kispest.info-nak Diamantstein Enikő, a kultúrház kommunikációs menedzsere.„Onnan indult az elgondolás, hogy anyákat ünnepelünk, gyerekeket ünnepelünk és az apukák is megérdemlik, hogy legyen egy rendezvény, egy nap, amikor rajtuk a világ szeme.

 

A délelőtt folyamán sok csapat mérte össze erejét az Apák napján, a szervezők és a résztvevők nagy örömére. Bízunk benne, hogy a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár hagyományt teremt ezzel, és jövőre újra közösen próbálhatják ki ügyességüket a gyerekek és az apukák.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.