2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bemutatták Bánó Attila legújabb könyvét

Főoldal>Kultúra>Bemutatták Bánó Attila legújabb könyvét
 
Írta: Kroó Zita
2013. november 28. 11:41
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újabb 33 meghökkentő eset a magyar törtélemből címmel mutatták be Bánó Attila könyvét Pesterzsébeten. A könyvbemutatón Földesi Gyula (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő és Lezsák Sándor (Fidesz-KDNP) az országgyűlés alelnöke szavaikkal méltatták a szerzőt.

„Pesterzsébet önkormányzata az elmúlt években, évtizedekben fontos szerepet tulajdonított a kultúrának, kiemelt helyen szerepel annak támogatása. A jövőben mi, mint Fidesz és pesterzsébeti lokálpatrióták állunk minden író és műértő elé, hogy itt a kerületben minél több fontos és történelmünket bemutató könyvet tudjunk ismertetni” - mondta Földesi.

Bánó Attila új kötete, folytatása a már korábban megismert „55 meghökkentő eset a magyar történelemből” című művének. A szerző új kutatásai felhasználásával bővíti történelmi ismereteinket, könyvéből kiemelve Dózsa György kapcsán elmondta, hogy a nemzeti hős hamis színben lebeg, új ismereteink szerint nem fedi a történeti valóságot. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy hamis történelmi képet kényszerítsünk rá a történelem iránt érdeklődőkre. A bemutató Lezsák Sándor elismerő szavaival zárult: „ Nagy szükség van az ilyen élményforrásokra, mint ez a könyv. Az elmúlt 25 esztendőben sok kudarc helyzettel éltünk együtt és mindig próbáltunk ebből a csapdából kijönni, és most úgy tűnik számomra is, hogy az elmúlt három esztendő igenis bizonyított, hogy lehet másképp és lehet jól”. A könyvbemutatón Tóthné Szabó Éva (Fidesz-KDNP) Kispest alpolgármester asszonya is részt vett és elmondta: " Nagyon fontosnak tartom történelmünk megismerését, és a hagyományaink ápolását segítő alkotások támogatását."

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.