2020. szeptember 30., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
december (12)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Bokszgála a Pannóniában

Főoldal>Közélet>Bokszgála a Pannóniában
 
Írta: Bazsó Zoltán
2011. szeptember 20. 13:12
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ökölvívó gálával ünnepelt szeptember 19-én a Pannónia Általános Iskola. A testnevelés tagozattal is rendelkező oktatási intézmény idén ünnepli fennállásának 100 éves évfordulóját.

Korábbi olimpiai bajnok, VB és EB érmes, valamint válogatott sportolók is megjelentek a Pannónia iskola szeptember 19-i bokszgáláján. Somogyi Gábor igazgató hangsúlyozta, az iskola testnevelés tagozatára nagyon sok olyan egykori gyerek járt, aki később híres sportoló is lett.

 

Az ünnepélyes gálán többek között ott volt Gedó György ökölvívó, az 1972-es müncheni olimpia bajnoka, Hranek Sándor Európa és Világbajnok bronzérmes bokszoló, Görbics Gábor válogatott bokszoló, valamint Benke Sára válogatott bokszoló (aki az iskola tanulója volt). Az eseményen részt vettek még: Vadász Vince, Lakóczky György, Tóth Tünde, Szilágyi György, Kékesi Krisztián, Mesterházy Dániel, Sasvári Donát és Kopnyiczki Richárd volt és jelenlegi tanulók. Az iskola udvarán rendezett gálán bemutatkoztak a fiatalok, de az idősebb korosztály összecsapását is megcsodálhatták a pannóniás diákok.

 

Az intézmény fennállásának 100. évfordulója alkalmából „Nemzedékek találkozóját” szervez, várják régi dolgozóikat, diákjaikat 2011. október 14-én, 17 órakor az iskolában – olvasható az intézmény honlapján.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.