2019. május 22., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
szeptember (25)
augusztus (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Dódity Gabriella betartotta az ígéretét: megmentik az állatokat

Főoldal>Közélet>Dódity Gabriella betartotta az ígéretét: megmentik az állatokat
 
Írta: Szerk.
2017. november 29. 09:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egy nyuszit egy sötét faládából megmentettek, nyolc macska ivartalanításában és gazdisodásában segítenek, valamint három kutya ivartalanítását szintén vállalja Dódity Gabriella önkormányzati képviselő jóvoltából a Segítő Angyalok állatvédő szervezet a Park Állatgyógyászati Centrum segítségével.

 

Az állatok ivartalanítására, valamint körülményeik javítására egy hónappal ezelőtt tett ígéretet Dódity Gabriella önkormányzati képviselő, aki egy, a Vöröskereszttel szervezett önkormányzati bejárás során szembesült a Kőbánya és Kispest határában húzódó kiserdőben uralkodó tarthatatlan állapotokkal. A Pilisi Parkerdő tulajdonában lévő területen élők lehetőségeikhez mérten valamelyest rendben tartják a környezetüket, bár még így is jelentős a környezetkárosítás, de négylábú társaik tartása nem megfelelő. A hajléktalanok mellé szegődött kutyák nagyjából fél méteres láncra vannak kötve, és a környékükön egyre szaporodnak a macskák is. Dódity Gabriella akkor azt ígérte, hogy az ott élő kutyákról és macskákról gondoskodni fognak, elsősorban az ivartalanításukban segédkeznek majd.

 

       

A képviselő saját Facebook oldalán tudatta követőivel, hogy ismét kint járt a Vak Bottyán utcai erdőben a Segítő Angyalok állatvédő szervezet és a Vöröskereszt munkatársaival. Mint írta: mivel az ott élő emberek szállóra nem akarnak menni, így nekik élelemmel és ruhákkal tudnak segíteni. Az egyik nőnek Miskolcra szóló vonatjegyet vesz a napokban a képviselő, és pénzt is ad az útra, hogy új életet kezdhessen a távol élő rokonainál. Régóta készül ugyanis oda, de eddig nem volt pénze, hogy jegyet vásároljon. A helyszínen három kutyát és nyolc macskát találtak, amelyek ivartalanításában és oltásában a Park Állatgyógyászati Centrum nyújt segítséget.

 

 

- A legjobb az lenne, ha lemondanának az állatokról, hiszen a saját ellátásuk is nehézkes. Mivel ezt nem tették meg, eledellel és futószár kialakításával segítünk nekik. Nagyon hálás vagyok a Segítő Angyaloknak ezért – mondta Dódity Gabriella. Az állatmentők a bejárás során egy sötét, minden oldalán zárt faládában tartott nyuszit kimenekítettek borzasztó körülményei közül. 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.