2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Egyedülálló létesítményt terveznek az uszodában

Főoldal>Közélet>Egyedülálló létesítményt terveznek az uszodában
 
Írta: Szerk.
2015. április 29. 15:33
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Strandsportpályát alakítana ki az önkormányzat az uszoda kertjében lévő műfüves focipálya helyére, mivel annak állapota már nem megfelelő, rendbetétele pedig 1 millió forintjába kerülne a kerületnek.

Csütörtöki ülésükön tárgyalja a képviselő-testület az uszoda műfüves focipályájának helyére tervezett strandsportpálya kialakítását, amit a Kispesti Sportegyesület SE 15 millió forintos felajánlásból finanszíroznának. A jelenlegi focipálya felületének, kerítésének és környezetének rendbetétele mintegy 1 millió forintba kerülne. A városvezetés azonban indokolatlannak tartja a felújítást, mivel a focipálya egyre kevesebb bevételt termel. A sportegyesület elképzelése, hogy a 15 millió forintból –amit a Magyar Röplabda Szövetség pályázatán nyertek –felszámolnák a műfüves pályát, helyére pedig egy multifunkcionális strandröplabda, strandkézilabda, strandfoci- pályát alakítanának ki. Amennyiben a testület támogatja a pálya kialakítását a projekt első fázisában május elejéig megépítenék a strandpályák alapjait és a homokfeltöltést, második fázisban pedig a téliesítésre kerülne sor. Az önkormányzat korábban milliókat költött az uszoda kertjébe terveztetett külső medence kialakításának megterveztetésére, ami vélhetően meghiúsult, bár a hozzá tartozó öltözőket megépítették.

 

A Kispesti SE korábban az uszoda szomszédságában lévő Kispesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium udvarán alakított ki három strandröplabda-pályát. Később az egyesület világítástechnikával, lelátóval, fűtéssel ellátott mobil sátrat szeretett volna a pályára húzni, de ezt már az iskola nem támogatta, mondván a mérkőzések okozta hangzavar mellett érettségiztetni nem lehet, a koncepció nem tartalmazta a mosdók és öltözők kialakítását, továbbá az iskola ablakainak nagy része az udvarra néz, de a pálya lefedésével a teljes udvart leárnyékolták volna. A kerítésen bemászó röplabdásokkal pedig már korábban is összetűzésbe került az iskola vezetősége. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.