2019. október 15., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elkészült az Arany Óvoda

Főoldal>Kölyök>Elkészült az Arany Óvoda
 
Írta: Szerk.
2015. november 04. 13:56
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Átadták a felújított és kibővített Kispesti Arany Óvodát, amely eredményeképpen további 75 kisgyermek járhat az intézménybe. Az Európai Unió által támogatott fejlesztéssel óriási lett a kontraszt az Arany ovi és a kerületi többi óvodája között.

 

Átadták az Európai Unió támogatásával kibővített és felújított Kispesti Arany Óvodát. A tavaly nyáron indult beruházással75 fővel bővült az intézmény befogadó-kapacitása, mivel a földszinten egy 500 négyzetméteres bővítést és egy 250 négyzetméteres emelet ráépítést is megvalósítottak. A földszintre áthelyezett sószoba és orvosi fejlesztő mellett lépcsőházat, közlekedőt, tornaszobát és három csoporttermet és egy mozgássérült wc-t is kialakítottak. Az emeletre pedig az irodák, a nevelőszoba és két fejlesztő helyiség költözött. A 255 milliós összköltségvetésű munkálatok soránfelújítottákaz udvart is, valamint a régi épületszárnybana melegítőkonyhát.

 

 

A 2010-2014-es önkormányzati ciklusban a Fidesz-KDNP-s többség kezdeményezésére megindult projekt 180 fokos fordulatot idézett elő, hiszen a 2010 előtti időszakban az MSZP-s többségdöntésére négy óvodát zártak be a kerületben. S figyelembe véve a hároméves kortól kötelező óvodába járást, a jövőben további bővítések is szükségessé válhatnak.

 

 

- Örömteli, hogy lett egy kiváló állapotú intézményünk, most az lenne a városvezetés feladata, hogy a többi intézményben se csak tűzoltás, balesetveszély-elhárítás történjen, hanem érdemi felújítások is – hangsúlyozta az átadáson Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki bízik benne, hogy a ciklus végére jelentősen javul majd az óvodák állapota.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.