2019. július 18., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Elkészült az Arany Óvoda

Főoldal>Kölyök>Elkészült az Arany Óvoda
 
Írta: Szerk.
2015. november 04. 13:56
Rovat: Kölyök
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Átadták a felújított és kibővített Kispesti Arany Óvodát, amely eredményeképpen további 75 kisgyermek járhat az intézménybe. Az Európai Unió által támogatott fejlesztéssel óriási lett a kontraszt az Arany ovi és a kerületi többi óvodája között.

 

Átadták az Európai Unió támogatásával kibővített és felújított Kispesti Arany Óvodát. A tavaly nyáron indult beruházással75 fővel bővült az intézmény befogadó-kapacitása, mivel a földszinten egy 500 négyzetméteres bővítést és egy 250 négyzetméteres emelet ráépítést is megvalósítottak. A földszintre áthelyezett sószoba és orvosi fejlesztő mellett lépcsőházat, közlekedőt, tornaszobát és három csoporttermet és egy mozgássérült wc-t is kialakítottak. Az emeletre pedig az irodák, a nevelőszoba és két fejlesztő helyiség költözött. A 255 milliós összköltségvetésű munkálatok soránfelújítottákaz udvart is, valamint a régi épületszárnybana melegítőkonyhát.

 

 

A 2010-2014-es önkormányzati ciklusban a Fidesz-KDNP-s többség kezdeményezésére megindult projekt 180 fokos fordulatot idézett elő, hiszen a 2010 előtti időszakban az MSZP-s többségdöntésére négy óvodát zártak be a kerületben. S figyelembe véve a hároméves kortól kötelező óvodába járást, a jövőben további bővítések is szükségessé válhatnak.

 

 

- Örömteli, hogy lett egy kiváló állapotú intézményünk, most az lenne a városvezetés feladata, hogy a többi intézményben se csak tűzoltás, balesetveszély-elhárítás történjen, hanem érdemi felújítások is – hangsúlyozta az átadáson Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, aki bízik benne, hogy a ciklus végére jelentősen javul majd az óvodák állapota.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.