2024. április 20., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március
február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Feltételekkel, de újra megnyílik a Kispesti Uszoda

Főoldal>Közérdekű>Feltételekkel, de újra megnyílik a Kispesti Uszoda
 
Írta: Szerk.
2020. május 26. 12:28
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Edzések és zártkörű sportrendezvények céljából hamarosan újranyithat a Kispesti Uszoda beltéri része, amint kiadja az engedélyt Budapest Főváros Kormányhivatala XIX. Kerületi Hivatalának Népegészségügyi Osztálya. Június 15-től pedig feltételekkel, de a kinti strandrész is használhatóvá válik.

Amint kiadja az engedélyt a kerületben illetékes népegészségügyi hatóság, onnantól számítva legfeljebb 30 napon belül újra megnyílhat a Kispesti Uszoda zártkörű sportrendezvények és edzések megtartása céljából. Fontos lesz, hogy nyitás után fokozottan ügyeljünk az öltözőkben is a 1,5 méteres védőtávolság betartására, a szájmaszk használatára, az uszoda dolgozói pedig gondoskodnak a folyamatos fertőtlenítésről.

 

A szabadtéri strandrész is megnyílik, méghozzá június 15-étől, amelyet hétköznaponként 8 és 17 óra között napközis táborok céljából lehet majd használni, 17 óra után pedig a belépőjegy megvásárlásával bárki számára látogatható lesz. Fontos feltétel, hogy legfeljebb három óra időtartamra lehet ezeket a belépőket megváltani, az uszoda munkatársai pedig optimalizálni fogják a lehetséges létszámot annak érdekében, hogy tartható legyen kint is a 1,5 méteres védőtávolság.

 

Szombaton és vasárnap szintén legfeljebb 3 órára szóló belépőjegy megváltásával lehet látogatni a strandrészt, de a strandröplabda pályán továbbra sem lehet edzéseket tartani a veszélyhelyzet ideje alatt.

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.