2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Gagyi szénmonoxid-mérőkkel kampányol Kispest polgármestere?

Főoldal>Közélet>Gagyi szénmonoxid-mérőkkel kampányol Kispest polgármestere?
 
Írta: Szerk.
2014. október 08. 12:13
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Gajda Péter a napokban a szénmonoxid-mérőt osztogatott az önkormányzat nevében, olyan lakástámogatásban részesülő családoknak, akik gázzal fűtenek. Az importőr szerint a kiosztott készülék elődje a laboratóriumi teszten megbukott.

Az előző évekhez hasonlóan Gajda Péter a fűtési szezon előtt, mintegy száz darab szénmonoxid-mérőt adományozott nehéz sorsú kispestieknek . A  JB-C06 típusú elemes készülék elődje, azonban az importőr szerint megbukott a laboratóriumi teszten. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Bizottság idén áprilisban hívta vissza a vásárlóktól és vonta ki a forgalomból a most kiosztott készülék elődjét. Indoklásukban azt írják: „ A termék a felhasználó szokásos viselkedését figyelembe vevő, előre látható használata során veszélyezteti a felhasználó biztonságát.”A szocialista polgármester egyébként az előző évben nyolcvan darab bevizsgálatlan készüléket osztott ki a nehéz helyzetben lévő családok között.

 

 Információink szerint korábban a FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. Budapest összes önkormányzatának kedvező áron felajánlott egy, a fogyasztóvédők által bevizsgált, biztonságos készüléket. A lehetőséggel Kispest Önkormányzata nem élt, helyette egy bevizsgálatlan, a mérők között az egyik legolcsóbbnak számító készüléket adományozott a kispestieknek.  Nem értjük Gajda Péter döntését, miért választotta azt a típust, ami még nincs bevizsgálva, továbbá reméljük, hogy a kispesti családok érdekében utólag pótolja ezt.

 

Képforrás: kispest.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.