2019. szeptember 22., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hétvégi programok

Főoldal>Kedvcsináló>Hétvégi programok
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. április 29. 11:36
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újra itt a hétvége. Bár lehet, hogy picit szomorkodunk a május 1. vasárnapra esése, és így egy munkaszüneti napunk elvesztése miatt, remélem, hogy a két nap színes programkavalkádja mindenkit jókedvre derít!

Április 30-án, szombaton több intézmény is izgalmas programokat ajánl. A Wekerlei Társaskör Egyesület rendezésében a Föld Napja alkalmából egész napos programsorozat várja a kerületieket a Wekerletelepen. Délelőtt 10 órától a „Wekerlei pillanatok” szabadtéri fotókiállítás megnyitója lesz a Kós Károly téren, aztán egy körülbelül 2 órás telepi biciklitúra indul építészek vezetésével. Délután az Eperfa téren lesz palántavásárlás és cserebere, a kisebbeket a Szelektív Hulladék Játszóház, minden órában Wekerlei Esti Mesék fogják szórakoztatni. A nap folyamán kistermelői bor és gyümölcsfröccsök lesznek kaphatók, a hulladékmentesség nevében ne felejtsétek otthon a poharaitokat!

 

Szombat délután 3 órától a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár Mézes napot és Anyák napi készülődést rendez. Lesz mézvásár és kóstoló, kaptárbemutató méhész szakember vezetésével.

A kézműves foglalkozások keretében méhecskét lehet készíteni, Anyák napi meglepetésként pedig mézeskalács szív elkészítésében segítenek a szakemberek. Az érdeklődőket Micimackó-mozi is várja.

Az Üllői úti Szabó Ervin Könyvtár KultúrCafé programsorozatának következő előadását tartja szombaton délután 4 órától. Ez alkalommal a Göncölszekér együttes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők, akik kortárs költők megzenésített verseit fogják előadni.

 

Május 1-jén, vasárnap a már hagyományos kispesti majális várja a kerületieket a Zrínyi utcai játszótéren, délelőtt 11 és este 8 óra között. A KMO szervezésében fellép többek között a Kolompos együttes, az Obsitos együttes, a Kispesti Kisszínház, a Gyerekszínház és a Salsa Con Timba Tánciskola. Mellettük a jó hangulatról Alex Tamás, Éles István, a Summer Sisters, Anita és Erox Martini gondoskodik. A nap folyamán dínom-dánom mesebirodalom, csúzlizda, perecsütöde, kézműves foglalkozások, rendőr motor és autó bemutató színesíti a programot. Bízzunk benne, hogy a hírekkel ellentéteben jó idő lesz vasárnap, hiszen a jó program már garantált!

 

Szép hétvégét mindenkinek!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.