2021. október 22., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Hétvégi programok

Főoldal>Kedvcsináló>Hétvégi programok
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. április 29. 11:36
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újra itt a hétvége. Bár lehet, hogy picit szomorkodunk a május 1. vasárnapra esése, és így egy munkaszüneti napunk elvesztése miatt, remélem, hogy a két nap színes programkavalkádja mindenkit jókedvre derít!

Április 30-án, szombaton több intézmény is izgalmas programokat ajánl. A Wekerlei Társaskör Egyesület rendezésében a Föld Napja alkalmából egész napos programsorozat várja a kerületieket a Wekerletelepen. Délelőtt 10 órától a „Wekerlei pillanatok” szabadtéri fotókiállítás megnyitója lesz a Kós Károly téren, aztán egy körülbelül 2 órás telepi biciklitúra indul építészek vezetésével. Délután az Eperfa téren lesz palántavásárlás és cserebere, a kisebbeket a Szelektív Hulladék Játszóház, minden órában Wekerlei Esti Mesék fogják szórakoztatni. A nap folyamán kistermelői bor és gyümölcsfröccsök lesznek kaphatók, a hulladékmentesség nevében ne felejtsétek otthon a poharaitokat!

 

Szombat délután 3 órától a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár Mézes napot és Anyák napi készülődést rendez. Lesz mézvásár és kóstoló, kaptárbemutató méhész szakember vezetésével.

A kézműves foglalkozások keretében méhecskét lehet készíteni, Anyák napi meglepetésként pedig mézeskalács szív elkészítésében segítenek a szakemberek. Az érdeklődőket Micimackó-mozi is várja.

Az Üllői úti Szabó Ervin Könyvtár KultúrCafé programsorozatának következő előadását tartja szombaton délután 4 órától. Ez alkalommal a Göncölszekér együttes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők, akik kortárs költők megzenésített verseit fogják előadni.

 

Május 1-jén, vasárnap a már hagyományos kispesti majális várja a kerületieket a Zrínyi utcai játszótéren, délelőtt 11 és este 8 óra között. A KMO szervezésében fellép többek között a Kolompos együttes, az Obsitos együttes, a Kispesti Kisszínház, a Gyerekszínház és a Salsa Con Timba Tánciskola. Mellettük a jó hangulatról Alex Tamás, Éles István, a Summer Sisters, Anita és Erox Martini gondoskodik. A nap folyamán dínom-dánom mesebirodalom, csúzlizda, perecsütöde, kézműves foglalkozások, rendőr motor és autó bemutató színesíti a programot. Bízzunk benne, hogy a hírekkel ellentéteben jó idő lesz vasárnap, hiszen a jó program már garantált!

 

Szép hétvégét mindenkinek!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.