2022. május 27., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idén is adventi koszorút állított a kispesti Fidesz-KDNP

Főoldal>Közülünk>Idén is adventi koszorút állított a kispesti Fidesz-KDNP
 
Írta: Szerk.
2020. december 18. 17:00
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Noha idén elmaradnak a karácsonyi készülődésről szóló közösségi események, a kispesti Fidesz-KDNP ismét felállította a Templom téren Kispest „közös” adventi koszorúját, hiszen vallják: e nélkül nincs karácsony, nincs advent.

Kispest „közös” adventi koszorúját Lazányi Ferenc és Song Simon (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselők készítették

 

Idén is saját készítésű adventi koszorút ajándékozott a kispestieknek a kerületi Fidesz-KDNP a Templom téren. A koszorú sajátossága, hogy idén is Song Simon és Lazányi Ferenc képviselők saját kezűleg készítették el azt. Advent első vasárnapján Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz elnöke gyújtotta meg az első gyertyát, a másodikat Fekete Márk képviselő; így próbálnak karácsonyi hangulatot csempészni a kispestiek mindennapjaiba. A harmadik gyertyát Földesi Gyula Kispest Ady Endre úttól délre eső részének választókerületi elnöke gyújtotta meg, a negyediket pedig most vasárnap dr. Pap Sándor, Kispest Ady Endre úttól északra eső részének választókerületi elnöke fogja meggyújtani. 

 

A képen a következők lehetnek: éjszaka

 

– Idén sajnos a koronavírus járvány miatt a vasárnaponkénti közös gyertyagyújtás és időtöltés elmarad, csakúgy, mint a hagyományos adventi teázásunk és beszélgetéseink is. Sokan kérdezik, lesz-e a hagyományos fenyővásár, sajnos a járvány miatt ezt is le kellett mondanunk – mondta lapunknak Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, aki hozzátette: munkatársai nevében is csendes, békés készülődést és áldott karácsonyt kíván valamennyi kispestinek. „Vigyázzanak magukra és családtagjaikra. Bízom benne, hogy az idén elmaradt találkozásokat a jövő évben pótolni tudjuk.”

 

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.