2020. február 27., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (5)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
 Friss kommentekTwitter
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idén is volt Polgári Farsang

Főoldal>Közülünk>Idén is volt Polgári Farsang
 
Írta: Szerk.
2019. március 05. 11:44
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén is megrendezték az immár hagyományosnak mondható polgári farsangot a KMO Művelődési Házban. A sorban a negyedik farsangi mulatság is jó hangulatban zajlott, az est résztvevői idén is felejthetetlen élménnyel, valamint értékes tombolanyereményekkel térhettek haza.

Értékes tombolanyereményekkel és látványos produkciókkal tűzdelt este volt a Kispesti Társaskör által szervezett farsangi mulatság idén is. Dódity Gabriella önkormányzati képviselő, a Kispesti Társaskör elnöke, az est háziasszonya köszöntőbeszédében kiemelte, mennyire fontosnak tartja azokat az eseményeket, rendezvényeket, megemlékezéseket, amelyek közösséggé kovácsolják az egyes embereket, így a kispesti polgári oldal szimpatizánsait is. Beszédében rámutatott: külön öröm számára, hogy évről-évre megtöltik Kispest legnagyobb rendezvénytermét, és hasonló létszámmal gyűlnek össze minden adventkor, szavalják el minden március 15-én Kossuth Lajos szobránál a Nemzeti Dalt, közösen emlékeznek meg a nemzeti összetartozásról, a kommunizmus áldozatairól, vagy fáklyás felvonulással hajtanak fejet 1956. hősei és áldozatai emléke előtt. Dr. György István, Budapest kormánymegbízottja szintén az összefogás erejéről, az összetartozás fontosságáról, a hagyományok ápolásáról beszélt. Arany-Tóth Zoltán, Kispest Díszpolgára, a Kispesti Társaskör Egyesület tiszteletbeli elnöke pedig megköszönte a fiataloknak, hogy tartalmas programokkal és a hagyományok őrzésével viszik tovább fáradhatatlanul a kerület legrégebbi civil szervezetét. Az esten külön köszöntötték a jó egészségnek örvendő, 94 éves Fóris Kálmánt, Kispest Díszpolgárát, a Kispesti Társaskör Egyesület egyik alapítóját is, akinek saját készítésű borával is koccintottak. 

 

 

A képre kattintva tekintse meg galériánkat!

 

Gál Pálné Éva a wekerlei költő és meseíró, Juhász Magda: Lopótök című versét szavalta el az egybegyűlteknek. A költő-meseírót egyébként – ahogyan Dódity Gabriella az est folyamán elárulta –, Kispest Díszpolgára címre javasolta a kispesti Fidesz-KDNP frakció. A Maroshévizi Fitness Iskola növendékei látványos akrobatikus-táncos műsorral készültek, míg a Kispesti Alapfokú Művészeti Iskola gitár szakos növendékeinek fantasztikus előadását hallgathatták az egybegyűltek. A vacsora után pedig tombola várta az est vendégeit, az értékes nyereményeket a kispesti Fidesz-KDNP frakció képviselői és bizottsági tagjai, valamint dr. György István kormánymegbízott és Földesi Gyula választókerületi elnök ajánlották fel. Számos színházjegy, könyvutalvány, vacsorameghívás, borválogatás, valamint Magyar Nemzet előfizetés, valamint konyhai és háztartási gép is gazdára talált. A legszerencsésebbek egy háromnapos Volkswagen tesztvezetéssel és a kispesti Fidesz fődíjával, egy síkképernyős televízióval térhettek haza. A szervezők úgy búcsúztak: veletek, jövőre, ugyanitt!

Fotók: Facebook

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.