2020. július 12., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (7)
január (6)
· 2019
december (12)
november (14)
október (26)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idős pedagógusok köszöntése

Főoldal>Közélet>Idős pedagógusok köszöntése
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. június 06. 13:00
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ünnepélyes diplomaátadóra került sor az önkormányzat szervezésében június 5-én a Halásztanya étteremben, ahol hat kispesti pedagógus vehette át arany, gyémánt és rubinoklevelét pedagógusnap alkalmából.

 

A pedagógusok köszöntésén Gajda Péter polgármester, Ékes Gábor, Kovács Bence és Vinczke György alpolgármesterek vettek részt, valamint J. Nagy Éva jegyző és Nagy Péter humánszolgáltatási igazgató is jelen volt az eseményen.

 

Az Erkel Ferenc Általános Iskola diákjainak műsora – népdalok, mese és fuvoladallamok -  színesítette a programot. Aranydiplomát vehetett át Bognár Endréné, a Kós iskola pedagógusa, aki Kaposvárott szerzett oklevelet 1962-ben és Pintér Józsefné, a KPSZI volt munkatársa, aki 1962-ben Kecskeméten. Diplomázott. Hargittay Károly, aki szintén aranydiploma tulajdonosa lett, egészségi állapota miatt nem vehetett részt az ünnepségen.

 

Gyémántdiplomát kapott Gyurkovits Tiborné, aki az ELTE óvónőképzőjét végezte 1952-ben, Kocsis Károlyné, az Erkel iskola pedagógusa, aki 1952-ben Kecskeméten szerzett oklevelet, és Dr. Pagony Tiborné, aki 1952-ben Esztergomban diplomázott, illetve azt megelőzően az Angol Kisasszonyok Tanítóképzőjében, így rubindiplomáját is ünnepelte. Ugyancsak rubindiplomát vehetett át Vadkerti Sándorné, aki 1942-ben Esztergomban kapta meg oklevelét és Wekerletelepen tanított.

 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.