2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Idősekért szólt a gitár

Főoldal>Közülünk>Idősekért szólt a gitár
 
Írta: Pászti András
2013. december 07. 18:09
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén kispesti és kőbányai idősotthonok lakóinak ajánlotta fel dr. György István az immár harmadszor megrendezett jótékonysági est adományait. Ezúttal több mint 2,5 milliót zenélt össze főpolgármester-helyettes és a - Benkő Lászlóval is kiegészült - Póka Egon Experience.

Adni jó – mormoljuk néha már kissé elcsépelten a gondolatot, és csak kevésszer jut alkalmunk mindezt a valóságban is megtapasztalni. Azoknak azonban, akik ellátogattak az idei, már hagyományosnak számító jótékonysági koncertre, lehetőségük nyílt mindezt átélni.

 

A terem az előző évekhez hasonlóan most is zsúfolásig megtelt, dr. György István főpolgármester-helyettes, Kőbánya országgyűlési képviselője pedig a Póka Egon Experience-szel idén is fergeteges hangulatot varázsolt. Együtt énekelték az Újra itt van a nagy csapat című dalt, de számos jól ismert régi sláger is elhangzott, Fontos a folyamatosság; az etetőt sosem szabad üresen hagyni, mert mint például az Apám hitte, a Petróleumlámpa, vagy a Vidéki Sanzon. Idén pedig újabb élő legenda is kiegészítette a csapatot: a Gyöngyhajú lány és a Régi csibészek örökzöldeknél az addig a közönség soraiban csendben megbújó Benkő László egészítette ki fergeteges játékával a csapatot. Néhány ráadásszám erejéig Révész Máriusz és Kucsák a madarak megszokják, hogy ott mindig élelmet találnak. Ha azonban nincs László országgyűlési képviselők is csatlakoztak, a közönség soraiban pedig csendben figyelt Hernádi Judit színművésznő is, aki vokalista lányát jött el megnézni. Adakozókból sem volt hiány: idén több mint 2,5 millió Ft gyűlt össze, amelyet kőbányai és kispesti idősotthonok lakóinak ajánlott fel dr. György István. A főpolgármester- helyettes elmondta: előre egyeztették, mire van a legnagyobb szüksége az intézményeknek; mikrohullámú sütőtől kezdve a kenyérpirítón át a masszázsfotelig sok mindent meg tudnak az időseknek vásárolni.

 

A koncertre ellátogató magánszemélyeken felül a Budapesti Erőmű Zrt., Egis Nyrt., Electorauto Kft., Richter Gedeon Nyrt., Synergon Nyrt., Tara Kft. cégek ajánlottak fel adományokat.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.