2024. június 14., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Immáron a katasztrófavédelem kéményseprői ellenőrzik a fővárosi kéményeket

Főoldal>Közérdekű>Immáron a katasztrófavédelem kéményseprői ellenőrzik a fővárosi kéményeket
 
Írta: Szerk.
2021. május 03. 11:52
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ez év májusától kezdve a budapesti, így a kispesti kémények ellenőrzését és tisztítását is a katasztrófavédelem látja el. A szervezet munkatársai a fővárosban és 17 megye összesen 2682 településén nyújtanak lakossági kéményseprőipari közszolgáltatást.

Mint az a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményében olvasható, a katasztrófavédelem felkészült a budapesti lakossági kéményseprési feladatok átvételére, így a szükséges eszközök és személyi feltételek is rendelkezésre állnak.

 

A szervezet kéményseprői Kispesten a tervek szerint ez év július 12-ig végzik el az ellenőrzéseket azoknál a társasházaknál, ahol erre idén még nem került sor. A lista ide kattintva érhető el. Mint az megszokott, az ingyenes kéményellenőrzés időpontjáról hirdetmény útján értesülnek majd az érintettek.

 

A közlemény kitér arra is, hogy a budapesti ügyfélszolgálati iroda a 16. kerületben, a Diósy Lajos utca 28. szám alatt várja a kéménysepréssel kapcsolatban intézkedő ügyfeleket, hétfőnként reggel nyolctól este nyolcig, további munkanapokon 8.00 és 14.00 óra között. Telefonon a 1818-as telefonszámon, online pedig a kemenysepres.katasztrofavedelem.hu webcímen lehet tájékozódni vagy ügyet intézni.

 

Az ellenőrzések kapcsán leggyakrabban felmerülő kérdésekre ide kattintva kaphatnak választ olvasóink. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.