2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Játékgyűjtés az óvodáknak és bölcsődéknek

Főoldal>Közérdekű>Játékgyűjtés az óvodáknak és bölcsődéknek
 
Írta: Szerk.
2018. május 03. 13:49
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egy-egy millió forint egyszeri juttatást javasoltak valamennyi óvodának és bölcsődének játékok vásárlására az idei költségvetés tervezésekor a Fidesz-KDNP-s képviselők. Mos játékgyűjtést hirdetett Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok, frakcióvezető, mert sajnos a baloldali többség leszavazta kezdeményezésüket.

Nemrég valamennyi óvodát és bölcsődét végigjárta Dódity Gabriella fejlesztéspolitikai tanácsnok, hogy személyesen nézze meg, és beszélje át a hiányosságokat az intézményvezetőkkel.

- A legtöbb helyen alig jut pénz játékok vásárlására, ezért kezdeményeztük, hogy kapjon 1-1 millió forint plusz forrást erre a célra valamennyi intézmény. Mivel elképzelésünket nem támogatta a baloldali többség, gyűjtést szervezünk a kispesti óvodáknak és bölcsődéknek. A kispestieket arra kérem, ajánlják fel feleslegessé vált játékaikat, könyveiket a piciknek - mondta a képviselő, aki hozzátette: nagy tisztelet jár a szülőknek, a vezetőknek és az intézmények mellett működő alapítványoknak is, akik oroszlánrészt vállalnak az intézmények segítésében.  A képviselő arra kéri a kispestieket, gondoljanak a legkisebbekre, mert a legegyszerűbb homokozó lapáttal, labdával vagy mesekönyvvel is nagy örömet lehet szerezni. Aki egyszerűbbnek tartja, adományát leadhatja a Fidesz képviselői irodában is, az Ady Endre út 91. szám alatt.

 

Fotó: Facebook 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.