2022. október 02., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (50)
augusztus (20)
július (33)
június (41)
május (41)
április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Karácsonynak finoman szólva sem estek jól Dódity Gabriella szavai

Főoldal>Közélet>Karácsonynak finoman szólva sem estek jól Dódity Gabriella szavai
 
Írta: Szerk.
2022. július 05. 09:54
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A főpolgármesternek ideje lenne felelősséget vállalnia azért, ami Budapesten történik, elég csak a dugókra, a gaztengerekre és szeméthegyekre gondolni. Ezt hangsúlyozta a Fővárosi Közgyűlésen Dódity Gabriella, a fővárosi Fidesz képviselője, a kormánypárt kispesti elnöke, aki az ülést követően közösségi oldalán arról írt, ezzel, az egyébként első felszólalásával sikerült alaposan felidegesítenie Karácsony Gergelyt.

Dódity Gabriella Facebook-bejegyzésében felidézte: a Fővárosi Közgyűlésen felidegesítette Karácsony Gergelyt azzal, hogy felkérte, „hagyja abba a Simcytyzést, mert itt élesben megy a játék…” Szemére vetette, hogy a baloldali városvezetés több területen is hadat üzent a budapestieknek, elég csak a dugókra, a gaz- és szeméthegyekre gondolni. Budapest közterületeiről ráadásul 3 ezer darab szemetest leszereltek, Kispestről pedig 312 darabot.

 

A Fidesz fővárosi képviselője, kispesti elnöke bejegyzésében emlékeztetett rá, hogy az MSZP frakcióvezetője, Horváth Csaba beismerte, hogy hiba volt leszerelni a szemeteseket, és inkább szimbolikus, mint sem pénzt megtakarító lépés volt. Éppen ezért elkezdtek visszaszerelni 150 darabot. „Elmondtam, hogy ez kevés lesz, és kérjük vissza az összes budapesti, kispesti szemetest is” – írta a fideszes képviselő, hozzátéve: „A főpolgármester elég idegesen azt mondta, eredetileg nem ő válaszolt volna, de muszáj neki szólnia, és jött a “mert a kormány” mantra, meg hogy mi azt hisszük, 2019 óta van csak dugó.” Válaszára – amelyet a fideszesek nem fogadtak el –, Dódity Gabriella úgy reagált, megvárná hogy Karácsony egyszer végre felelősséget vállaljon valamiért, ami Budapesten történik.

 

A Fővárosi Közgyűlésről írt posztjában a kormánypárti képviselő szót ejtett arról is, a baloldal kész terveket kapott Tarlós Istvántól a Blaha Lujza tér felújítására, ennek ellenére a terveket előbb csökkentették, majd a kivett tartalmakat apránként visszatették. „Eredmény: növekvő költségek, elhúzódó átadás” – fogalmazott Dódity Gabriella, aki kitért arra is, hogy a nyugdíjasházakban, így a kispestiben is a fizetendő költséget automatikusan a nyugdíjhoz kötik, így sarcolják az időseket.

 

Fotók: facebook.com

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.