2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kerek évforduló a rendőrségnél

Főoldal>Közélet>Kerek évforduló a rendőrségnél
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. október 03. 08:32
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Századik születésnapját ünnepelte október 1-jén a Kispesti Rendőrkapitányság, a patinás épületben pont egy évszázada kezdték meg munkájukat a rend őrei. Az évforduló tiszteletére rendezett ünnepségen Kispest országgyűlési képviselője, Tarnai Richárd is részt vett.

Rendőri vezetők és a kerület elöljárói közösen ünnepelték a Kispesti Rendőrkapitányság századik születésnapját október 1-jén. A kapitányság épülete előtt többek között Dr. Tóth Tamás dandártábornok, Budapest rendőrkapitánya, a kerület korábbi kapitányai, illetve Plánk Róbert jelenlegi rendőrkapitány tisztelgett a neves évforduló előtt.

Tarnai Richárd ünnepi beszédében kiemelte, rendkívül büszke a kerület rendőrségének kiváló munkaerejére. A képviselő elárulta, ő maga is gyakran fordult meg korábban az épületben, mikor fogalmazóként dolgozott a kapitányságon. „Akkor is nagyon jó csapat dolgozott itt, és ez most sincs másként. Örülünk, hogy az elmúlt száz évben mindig alapos munkát végeztek az állomány emberei.”- hangsúlyozta Tarnai Richárd, s hozzátette, országos szinten is azért dolgoznak, hogy megkönnyítsék a rendőrség munkáját.

 

Az ünnepséggel párhuzamosan az évforduló tiszteletére nyílt meg az épületben a Kispesti Helytörténeti Gyűjtemény, a Rendőrmúzeum és a kispesti rendőrkapitányság közös kiállítása az elmúlt száz év tárgyi emlékeiből, valamint a kapitányság életéről.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.