2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Két keréken Kispesten

Főoldal>Közülünk>Két keréken Kispesten
 
Írta: Szerk.
2018. október 16. 12:46
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Meglepő volt, hogy amikor a Határ úton található László Kerékpár Szaküzlet és Szerviz tulajdonosát kerestük, egy hölggyel találtuk szembe magunkat. László Csillának azonban ez a meglepettség mindennapos. A kételkedők mentségére legyen mondva, hogy sem a név, sem pedig az üzlet profilja nem kifejezetten csajos, de Csilla sok pasit kenterbe verve vágja a kerékpárbelsők, csapágyak és egyéb alkatrészek márkáját és azt is, hogy mi mihez való.

2010 óta várja a vásárlókat a Határ út 30. szám alatt a László Kerékpár Szaküzlet és Szerviz. László Csilla tulajdonos a keresztanyukájától örökölt házban nyitotta meg ezt a boltot, mert nem akart megválni az ingatlantól. Mivel akkor már volt egy hasonló profilú üzlete az Üllői úton, így adott volt, hogy belevág egy újabb bolt nyitásába.

- Teljesen véletlenül jött ez az egész, annak ellenére, hogy a nagypapám nagy bringás volt, ez tőle független. A párom egy sportnagykerbe szállít a mai napig, ezért ez nem állt távolt tőlünk. Aztán eladóvá vált egy üzlet. Én alapvetően könyvelő vagyok, de éreztem, hogy nekem az nagyon unalmas dolog, és vágytam a változásra, így hát belevágtam, immár 13 éve ezzel foglalkozom. Bár a könyvelésre nincs időm, pláne, hogy a webáruházunk is elindult, de arra tökéletes, hogy átlássam a pénzügyeket - mondta Csilla, aki szerint a kispestiek sportosak, van egy törzsvásárló közönsége, de az internetnek köszönhetően sokan járnak hozzá a város többi részéből is, hiszen webshopként is működnek. Szinte már ki is nőtték az üzletet, annyi minden van náluk. Ennek ellenére nem gondolkodnak abban, hogy terjeszkedjenek, inkább a webáruházat fejlesztenék. – Alkalmazkodunk az igényekhez, próbálom azokat a termékeket tartani, amire igény van. De természetesen 2-3 napon belül beszerezzük az exkluzív igényeket, kéréseket is. A termékek fent vannak a weben, és nagyjából mindent be tudunk szerezni – tette hozzá Csilla, aki bevallotta: kellett egy kis idő, mire beletanult ebbe a szakmába. Sokan azt hiszik, hogy egyszerű, például, amikor behozzák szervizeltetni a kerékpárjukat, azt mondják, hogy ez egy perces munka. De nem az. Millió alkatrész van, kompatibilisnek kell lennie, nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. - Bár mi már ismerjük a kerékpárok és alkatrészek nagy részét, azért mindig tanul az ember, legfőképpen a modernebb vagy a nagyon régi dolgok kapcsán. De ezeket szeretjük, ez a kihívás!

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.