2020. október 02., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kétéves a Kispesti Nippon Zengo

Főoldal>Kedvcsináló>Kétéves a Kispesti Nippon Zengo
 
Írta: Szerk.
2015. október 16. 14:51
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rengeteg érdeklődő sportember részvételével zajlott a táncot és a harcművészetet ötvöző Kispesti Nippon Zengo második születésnapját ünneplő közös edzés a Vass Lajos Általános Iskola tornatermében.

Második születésnapját ünnepelte a Kispesti Nippon Zengo sportcsapat múlt péntek este a Vass Lajos Általános Iskola tornatermében egy nyilvános és nagy érdeklődésnek örvendő edzéssel. Bognár Brigitta vezetőedző nagy örömét fejezte ki, hogy egyre szélesebb körben jönnek ezt a különleges sportot űzni vágyó kicsik és nagyok.

A nippon zengo egy olyan tömegsport, amely a Kyokushin karatéra épül – mondta a vezetőedző. Magyarországon ezt Brezovai Sándor 6. danos sihan (mester) alapította meg. „Ez egy nagyon kemény sport, amely tökéletesen formálja a testet, tökéletes zsírégetést ad, emellett a nőknek – a mai világban sajnos szükséges – önvédelmi ismereteket is tanít” – tette hozzá Bognár Brigitta.

 

Az eseményen Mihály András, az önkormányzat sportért felelős bizottságának Fidesz-KDNP-s tagja mondott köszöntő beszédet, amelyben ő is nagy örömét fejezte ki, hogy ez az eleinte kissé szokatlannak tűnő sport ilyen sok ifjabb és idősebb sportembert hoz össze, ezzel is közösséget formálva.

 

Az érdeklődők hétfőnként 18:30-tól a Vass Lajos Általános Iskolában, szerdánként 19 órától a Kispesti Vigadóban és péntekenként szintén 19 órától a KMO-ban vehetnek részt a nyilvános edzéseken.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.