2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispestért Díjjal ismerték el a munkájukat

Főoldal>Közülünk>Kispestért Díjjal ismerték el a munkájukat
 
Írta: Szerk.
2019. június 12. 08:55
Rovat: Közülünk
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A Kispest születésnapja alkalmából rendezett ünnepi képviselő-testületi ülésen Kispestért Díjban részesítették a Kispestért példaértékű munkát végzetteket, olyan kispestieket, akik munkájukkal nyomot hagytak a kerület életében.

A Kispestért Díj idei díjazottjai:

 

Bukovszkiné Szabó Anna

a Kispesti Tarka-barka Óvoda óvodapedagógusa

1962 óta Kispesten él. A Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközépiskola elvégzése után elvégezte az óvónőképző főiskolát. Ezt követően immár majdnem 30 éve – amiből 20 évig tagóvoda-vezető volt – dolgozik a Tarka-barka Óvodában.

 

Dr. Láng Györgyi

gyermekorvos

Már ötödikesként házi dolgozatában arról írt, hogy gyermekorvosként szeretne dolgozni. 1978-ban a SOTE Orvostudományi Karán végzett, majd 1984-ben csecsemő-gyermekgyógyászati szakvizsgát tett. Elhivatott szolgálatát a magas szintű szakmaiság és a gyerekek iránti szeretete jellemzi 40 év után is.

 

Lászlóné Mester Zsuzsanna

a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Gazdasági Irodájának vezetője

Az Államigazgatási Főiskola 1992-es elvégzése után a Kispesti Önkormányzatnál helyezkedett el gyakornoki pozícióban, 1994-től irodavezetőként dolgozott.

 

Nagy Mária

az Első Kis-Pesti Kert alapítója, programkoordinátora

Munkájára a környezet igényes, esztétikus kialakítása, a példamutatás, a környezet iránti elköteleződés jellemző. A közösségi kertben szervez programokat, más rendezvényeken is népszerűsíti a környezetvédelmet és környezettudatosságot.

 

Nagyné Bonyár Edit

a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskola intézményvezető-helyettese

Munkásságát az iskola jogelődjében, a Berzsenyi Utcai Általános Iskolában kezdte meg, alsó tagozatos tanítóként. Az évek során rengeteg kispesti gyermeket tanított, sőt az ő gyermekeiket is. Az oktatás és a vezetői munkája mellett a gyermekek nevelésében, valamint a tanórákon kívüli tevékenységekben is kimagasló munkát végzett.

 

Salamon Róbert

rendőr főtörzszászlós, szolgálatirányító parancsnok

1997-ben lépett a BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányság állományába. Munkája elismeréseként 2013-tól váltásparancsnoki, majd szolgálatirányító beosztásba nevezték ki.

 

Siposné Kaszonyi Andrea

a Kispesti Vass Lajos Általános Iskola intézményvezető-helyettese

1985-ben tanítójelöltként kezdett dolgozni a kispesti Kossuth tér 7. szám alatti Általános Iskolában, majd 1987-ben szerezte meg tanítói diplomáját a Budapesti Tanítóképző Főiskolán. Nyitott az új, korszerű tanítási módszerek megismerése és alkalmazása iránt. 2013-tól általános intézményvezető-helyettesként tevékenykedik a Vass Lajos Általános Iskolában.

 

Streit Sándor

a Polgármesteri Hivatal vagyonnyilvántartó főelőadója

Több mint 20 éve dolgozik a Polgármesteri Hivatalban. Vagyongazdálkodási munkája sokrétű: panelprogram, társasházi és földhivatali ügyintézés, lakáspályázatok. Húsz éve a Tulajdonosi Bizottság titkári munkakörét is ellátja.

 

Völgyesiné Mrovka Darinka

a Kispesti Árnyas Óvoda óvodapedagógusa

Kispesten született, itt végezte iskoláit és itt kezdte pályafutását is 1969-en. 1973-tól 45 éven át dolgozott a wekerletelepi Kispesti Árnyas Óvoda Esze Tamás utcai tagóvodájában. 1989-től 2012-ig az óvónői feladatai mellett intézményvezető-helyettesi tevékenységet is ellátott. Pályája kezdetén a munka mellett végezte el a felsőfokú óvónőképzőt. 2018-ban vonult vissza.

 

Vörös Rita

a Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezetője

1974-től 2017-ig, 43 éven át dolgozott Kispesten anyakönyvvezetőként. Hosszú éveken keresztül szervezte és bonyolította le a kerületünkben élő külföldiek honosítását.

 

Gratulálunk!

 

Az ünnepi képviselő-testületi ülésen felavatták Kispest új díszpolgárait, Dícsérő Okleveleket is átadtak és elismerték a kispesti pedagógusok munkáját is.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.