2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Kispesti karatékák - Három kispesti versenyző is dobogóra került

Főoldal>Kupa>Kispesti karatékák - Három kispesti versenyző is dobogóra került
 
Írta: Szerk.
2023. szeptember 15. 15:47
Rovat: Kupa
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Óriási sikerrel debütáltak Kispest fiatal versenyzői a II. Shihan Furkó Kálmán Emlékversenyen, a Nyílt Világkupán. A sporteseményen kispesti versenyzők eddig még nem értek el eredményt.

A Tiszaligeti Városi Sportcsarnok adott otthont a legendás Szolnok Kupák 38. eseményének, amely egyben a II. Shihan Furkó Kálmán Emlékverseny és Nyílt Világkupa is volt. A nívós megmérettetésen a gyerekektől az ötven év feletti veterán kategóriákig minden egyes korosztály képviseltette magát. A nézők tatamin zajló „full-contact” küzdelmeket és formagyakorlatokat láthattak. A versenyt a Kyokushin karate szellemében rendezték meg. Vidra Zoltán, a Nego Kyokushin Karate Egyesület szakmai vezetője, önkormányzati képviselő az eseményt követően elmondta, hogy a versenyzőkkel már év eleje óta készültek a kupára, és hatalmas sikert jelent az egyesület számára, hogy egyszerre három kupát is elhoztak a kara tékák. 

 

 

- Titkon számítottam erre az eredményre, hiszen mind a hét gyerek megmutatta már az előző versenyeken, hogy számíthatunk rájuk, szép eredményekre képesek. Szorgalmasan beleteszik a munkát, ami meghozza a gyümölcsét. Mindegyikőjüknek meglepett a harcossága és a bátorsága ezért nem szeretnék kiemelni senkit, csapatként mentünk, egymást segítve és szurkolva– avatott be a részletekbe a Nego Kyokushin Karate Egyesület szakmai vezetője. Vidra Zoltántól megtudtuk azt is, hogy a kispesti gyerekek egyértelműen a korosztályuk válogatott tagjai, azaz erős mezőnyt képviselnek. Az egyesület pedig, nagyban szervezi a szeptember 30-i Kispest Kupát, ahová mindenkit várnak szeretettel, itt számos kispesti versenyzőt láthat majd a közönség. 

 

„A Kyokushin karate az életre készít fel”

 

A Kyokushin karate életmódszer, az életre készíti fel az embert – tudtuk meg Vidra Zoltántól. 

„Erős bátor emberek lesznek akik végig járják az utat, kitartóak és becsületesek. Mindenben segítőkészek és az életükben nem lesz olyan történet, amit ne tudnának kezelni vagy kibírni.

Szükséges akarat, hit, kitartás és sok edzés. Nálunk van egy mondás: a Kyokushin kara tékáknak három barátja van: a KÍN, a FÁJDALOM, a GYÖTRELEM. Ennek a háromnak az elviselése vezet a végső sikerhez”.

 

 

Ők hoztak dicsőséget Kispestnek

A Világkupa kispesti versenyzői egytől egyik helyt álltak. 

Kispest hírnevét öregbítette: 

Bedecs Boróka 

Marosi Dániel Ernő

Soós Blanka 

Soós Tekla 

Sztupkay Viktor

Vákár Alexander

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.