2024. június 24., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Komoly károkat okozott a hétvégi szélvihar

Főoldal>Közérdekű>Komoly károkat okozott a hétvégi szélvihar
 
Írta: Szerk.
2023. február 07. 10:16
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Közel ötezer segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez a hétvégi szélvihar ideje alatt: az országnak nem volt olyan pontja, amelyet ne érintette volna az erős szép, amely sok helyen fákat döntött ki.

Az egész ország területén szélvihar tombolt február 4-én, szombaton. Aznap több mint 4800 bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez, ezért a tűzoltók reggel óta megállás nélkül dolgoztak a károk felszámolásán, s összesen közel 3 ezer helyszínen avatkoztak be.

 

„Az országnak nem volt olyan pontja, amelyet ne érintett volna az erős szél, minden vármegyében keletkeztek károk. A legtöbb munkát Somogy, Baranya és Tolna vármegyében adta a viharos időjárás a tűzoltóknak” – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, emlékeztetve rá, hogy az erős szél sok helyen fákat döntött ki, amelyek házakra, kerítésekre, autókra dőltek. A szél, illetve a kidőlt fák országszerte 438 épületben okoztak kárt, ezek közül 292 lakóépület.

 

Az elektromos hálózat helyreállításában, a károk felszámolásában iparbiztonsági operatív törzsek segítették a katasztrófavédelem munkáját. Több helyszínen áramfejlesztőket helyeztek ki, segítve az érintett intézmények működését.

 

(A fotó illusztráció)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.