2019. július 23., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Legyen mindig sütnivalónk

Főoldal>Kedvcsináló>Legyen mindig sütnivalónk
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. május 03. 12:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újra süteménysütő versenyt hirdet a Wekerlei Társaskör Egyesület. Aki a legjobb édes süteményt készíti, az elnyeri a Wekerlei Sodrófa Díjat.

A korábbi nagy sikerű süteménysütő versenyek után a VIII. Wekerlei Székelykapu Napok keretein belül ismét megrendezésre kerül május 19-én az édes sütemények (torták, piték, piskóták, hasék, rétesek, browneik, stb.) versenye. A versenyre kortól és nemtől függetlenül, egy tálcányi (kb. 50 x 30 cm-es), csakis házi készítésű süteménnyel lehet nevezni! A süteményeket otthon, a versenyt megelőzően – lehetőleg aznap, május 19-én, szombaton - kell elkészíteni, és 13.00-13.15 óra között a helyszínre szállítani (Kós Károly téri stand).

A szervezők külön felhívják a nevezők figyelmét arra, hogy ügyeljenek a hozzávalók minőségére, kerüljék a romlandó alapanyagok hőkezelés nélküli felhasználását, valamint, hogy túlságosan tejszínes, nehezen szeletelhető, szétfolyó vagy megolvadó krémes süteményekkel ne nevezzenek, mivel ezeket nem lehet kóstoltatni.
A sütemények hűtése a helyszínen már nem megoldható!

Az előre kijelölt szakmai zsűri értékelése után a sütiket felszeletelik, és a már korábban megszokott módon kóstoltatják, kínálják.

A díjátadásra délután kerül sor, a nagyszínpadon.

A nevezéseket névvel, telefonszámmal, email címmel és a sütemény pontos nevével legkésőbb május 14-ig kell leadni a sodrofadij@gmail.com e-mail címre, vagy nyitvatartási időben a Társaskör irodájában (Kós Károly tér 10.).

Bővebb információért keressétek Kékesi Krisztinát a 06-30-280-3057-es telefonszámon!

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.