2020. október 23., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Legyen mindig sütnivalónk

Főoldal>Kedvcsináló>Legyen mindig sütnivalónk
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. május 03. 12:00
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újra süteménysütő versenyt hirdet a Wekerlei Társaskör Egyesület. Aki a legjobb édes süteményt készíti, az elnyeri a Wekerlei Sodrófa Díjat.

A korábbi nagy sikerű süteménysütő versenyek után a VIII. Wekerlei Székelykapu Napok keretein belül ismét megrendezésre kerül május 19-én az édes sütemények (torták, piték, piskóták, hasék, rétesek, browneik, stb.) versenye. A versenyre kortól és nemtől függetlenül, egy tálcányi (kb. 50 x 30 cm-es), csakis házi készítésű süteménnyel lehet nevezni! A süteményeket otthon, a versenyt megelőzően – lehetőleg aznap, május 19-én, szombaton - kell elkészíteni, és 13.00-13.15 óra között a helyszínre szállítani (Kós Károly téri stand).

A szervezők külön felhívják a nevezők figyelmét arra, hogy ügyeljenek a hozzávalók minőségére, kerüljék a romlandó alapanyagok hőkezelés nélküli felhasználását, valamint, hogy túlságosan tejszínes, nehezen szeletelhető, szétfolyó vagy megolvadó krémes süteményekkel ne nevezzenek, mivel ezeket nem lehet kóstoltatni.
A sütemények hűtése a helyszínen már nem megoldható!

Az előre kijelölt szakmai zsűri értékelése után a sütiket felszeletelik, és a már korábban megszokott módon kóstoltatják, kínálják.

A díjátadásra délután kerül sor, a nagyszínpadon.

A nevezéseket névvel, telefonszámmal, email címmel és a sütemény pontos nevével legkésőbb május 14-ig kell leadni a sodrofadij@gmail.com e-mail címre, vagy nyitvatartási időben a Társaskör irodájában (Kós Károly tér 10.).

Bővebb információért keressétek Kékesi Krisztinát a 06-30-280-3057-es telefonszámon!

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.