2024. április 20., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

március
február
január (2)
· 2023
december (14)
november (7)
október (7)
szeptember (6)
augusztus
július
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.e3acc32c4a45.jpg]Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.83e8487245d5.jpg]

Migrációs csatornát akarnak az európai szocialisták

Főoldal>Közérdekű>Migrációs csatornát akarnak az európai szocialisták
 
Írta: Szerk.
2019. február 05. 09:19
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Csak azzal akadályozható meg, hogy az európai szocialisták külön csatornát hozzanak létre az Európába irányuló migráció számára, ha a májusi európai parlamenti (EP-) választás után a bevándorlásellenes erők kerülnek többségbe az Unió valamennyi intézményében. Addig viszont a közelgő tavasz miatt újra fokozódik az Európára nehezedő migrációs nyomás.

Az európai szocialisták külön csatornát akarnak létrehozni az Európába irányuló migráció számára, ha újra bevándorláspárti többség lesz az Európai Parlamenti (EP-) választás után – ez derül ki a holland bevándorláspárti Frans Timmermans nyilatkozataiból, aki jelenleg az Európai Bizottság első alelnöke, az EP-választáson pedig az európai szocialisták csúcsjelöltje.

 

"A migrációt meg kéne állítani, nem szervezni kellene. Jól látható, hogy Frans Timmermans és az európai szocialisták a Soros-hálózat megrendelésének megfelelően a migrációs folyamatokat Európa irányába tovább akarják növelni" - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Rámutatott: a migrációs folyamatok felerősödését csak úgy lehet megakadályozni, ha az EP-választásokon a migrációt ellenező erők kerülnek többségbe.

 

Tavaszra erősödik a migrációs nyomás

Élénkülő migrációs mozgásra lehet számítani a közelgő tavasz miatt, ennek már vannak jelei. A telet sokan alkalmi pihenőkben töltötték, ahonnan csoportokba verődve együtt indulnak majd tovább. A következő időszakban új útvonalakon próbálhatnak Európába áramlani a bevándorlók, mivel a bosnyák és horvát hatóságok már eléggé felkészültek, ezúttal Románia felé fognak sokan elindulni.

 

Migránsbűncselekményeket tussol el a német sajtó

Két fiatal meghalt Németországban, miután migránsok vonat alá lökték őket. Az esetet oly’ módon próbálták eltussolni, hogy a lapok egyszerűen nem írták le, hogy a gyilkosok migráns kilétét, az esetet pedig egyszerű balesetként próbálták beállítani. De kiderült: egy török és egy görök – egyébként már Németországban született – migráns a gyorsvonat alá lökött három 16 éves fiút, akik közül csak egy élte túl a támadást.

 

Halott nőt erőszakolt a migráns az Egyesült Királyságban

Hat év börtönbüntetésre ítéltek Birmingham-ben egy 23 éves migránst, aki még egy novemberi éjszakán egy ravatalozóba betörve kezdett ámokfutásba: felborította a koporsókat, több halottól ékszert lopott, valamint az egyik koporsóból kieső női holttestet megerőszakolta. A tettes, Kasim Khuram azzal védekezett, hogy nem volt beszámítható állapotban, mivel többek között alkoholt is fogyasztott aznap este.  

 

Forrás: MTI, 888.hu, Origo.hu

Főkép: Ripost.hu

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.