2019. július 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Művésztanya a Halásztanyában

Főoldal>Kultúra>Művésztanya a Halásztanyában
 
Írta: Pászti András
2013. február 20. 09:20
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Simon M. Veronika festőművész képeit állították ki a Halásztanya Étteremben, ahol minden hónapban új tárlat lesz látható, de más művészeti ágak alkotóival is rendszeresen találkozhatunk a vendéglőben.

A kerület új kulturális terét hozták létre a Városház téri Halásztanya Étteremben, ahol az Országos Táncsics Művészkör és a Székesfehérvárért Nemzetközi Művészkör művészeinek munkáit mutatják be hónapról-hónapra. Minden hónap második hétfőjén, az új tárlat megnyitásával együtt zenés-verses előadásokkal várják az érdeklődőket.

 

Simon M. Veronika megnyitja a tárlatot (a képre kattintva galéria nyílik)

 

Simon M. Veronika festőművész elmondta, a művészkörök nyitva állnak a kispesti alkotók előtt is, így mindazok előtt is, akik eddig csak a fióknak írtak, vagy saját maguknak festettek, illetve zenéltek. A festészetoktatással is foglalkozó művésznő hangsúlyozta, hogy fiatal művészek jelentkezését is várják, hiszen a művészet nincs korhatárhoz kötve, a közeljövőben például tizenkét éves alkotók műveit is bemutatják majd.

 

Az első, március 11-ig megtekinthető tárlatra a művésznő az étterem hangulatához leginkább illő képiből válogatott, amelyek között találhatók különleges homok- vagy festőkéses technikával készült alkotások is.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.