2020. január 26., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Művésztanya a Halásztanyában

Főoldal>Kultúra>Művésztanya a Halásztanyában
 
Írta: Pászti András
2013. február 20. 09:20
Rovat: Kultúra
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Simon M. Veronika festőművész képeit állították ki a Halásztanya Étteremben, ahol minden hónapban új tárlat lesz látható, de más művészeti ágak alkotóival is rendszeresen találkozhatunk a vendéglőben.

A kerület új kulturális terét hozták létre a Városház téri Halásztanya Étteremben, ahol az Országos Táncsics Művészkör és a Székesfehérvárért Nemzetközi Művészkör művészeinek munkáit mutatják be hónapról-hónapra. Minden hónap második hétfőjén, az új tárlat megnyitásával együtt zenés-verses előadásokkal várják az érdeklődőket.

 

Simon M. Veronika megnyitja a tárlatot (a képre kattintva galéria nyílik)

 

Simon M. Veronika festőművész elmondta, a művészkörök nyitva állnak a kispesti alkotók előtt is, így mindazok előtt is, akik eddig csak a fióknak írtak, vagy saját maguknak festettek, illetve zenéltek. A festészetoktatással is foglalkozó művésznő hangsúlyozta, hogy fiatal művészek jelentkezését is várják, hiszen a művészet nincs korhatárhoz kötve, a közeljövőben például tizenkét éves alkotók műveit is bemutatják majd.

 

Az első, március 11-ig megtekinthető tárlatra a művésznő az étterem hangulatához leginkább illő képiből válogatott, amelyek között találhatók különleges homok- vagy festőkéses technikával készült alkotások is.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.