2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Nem gyerekjáték

Főoldal>Közélet>Nem gyerekjáték
 
Írta: Szerk.
2016. november 04. 13:34
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Ismét szétesett a Berzsenyi utcai rendelő lépcsője. Ugyan alig pár méterre zajlik a gyermekorvosi rendelő felújítása, de a balesetveszélyes lépcső kijavításával nem foglalkozik az önkormányzat.

Korábban évekig balesetveszélyt jelentett a töredezett, hiányos burkolat; ezt tavasszal ugyan befoltozta az önkormányzat, a hanyagul végzett munka miatt azonban alig pár hónap elteltével mostanra már rosszabb a helyzet, mint a foltozgatás előtt volt. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) szerint érthetetlen, hogy a városvezetés miért nem képes egy ilyen filléres felújítást megfelelő minőségben elvégeztetni. Szerinte a városvezetés szégyene, hogy a gyerekek mit sem sejtve egyfajta kirakós játékot látnak a széttört betondarabkákban.

 

 

– A Berzsenyi utcai rendelő lépcsőjével épp csak annyi a baj, mint sok minden mással Kispesten. Nem hinném, hogy beleremegne a költségvetés, ha az önkormányzat rendesen kijavítaná a feltöredezett, balesetveszélyessé vált burkolatot – jelentette ki Dódity Gabriella. – Sajnos ez a fajta koncepciótlanság és gazdátlanság sok más területre is jellemző Kispesten, elég ha a beázó és helyenként balesetveszélyes óvodák és iskolák, a lepukkant piacok vagy a néhol omladozó és penészes bérlakások állapotára gondolunk – folytatta a frakcióvezető, aki szerint elegendő volna egy kis odafigyelés a városvezető részéről, hogy a megfelelő karbantartással, alapvető állagmegóvással megelőzhetőek lennének ezek a problémák. – A Berzsenyi utca rendelőjének lépcsője jó példája annak a hozzáállásnak, amelyen mindenképpen változtatni kellene Kispesten – szögezte le Dódity.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.