2020. október 02., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Parkolási káosz jöhet a Hunyadi utcában is?

Főoldal>Közérdekű>Parkolási káosz jöhet a Hunyadi utcában is?
 
Írta: Szerk.
2019. november 08. 08:21
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Újabb parkolási nehézségeket okozhat Kispesten a baloldali városvezetés, ugyanis a Lackner Csaba (MSZP) vezette szakbizottság baloldali többsége az előző ciklusban megszavazta, hogy a kerékpáros úthálózat fejlesztése érdekében megszüntessék a parkolási lehetőséget a Hunyadi utca Ady Endre út és Nádasdy utca közötti szakaszán.
Budapest kerékpárhálózatának bővítése érinti több ponton Kispestet is, az ezzel kapcsolatos terveket kellett véleményeznie a korrupciós botrányban érintett Lackner Csaba (MSZP) vezette Várospolitikai, Városüzemeltetési és Rendészeti Bizottságnak az önkormányzati választás előtti utolsó ülésén. A tervek szerint kerékpárút létesülne a Hunyadi utcában is, ez azonban felszámolná a Hunyadi utca Ady Endre út és Nádasdy utca közötti szakaszán a már amúgy is csak egy oldalon létező parkolási lehetőséget, nem kis nehézséget okozva az ott élőknek ezzel. A bizottság 3 igen és 2 tartózkodás mellett fogadta el a javaslatot.
 
– Az lenne cél, hogy enyhítsünk a Kispest több pontját is érintő parkolási nehézségeken, ez a kezdeményezés pedig éppen a meglévő parkolóhelyeket szüntetne meg a Hunyadi utcában. Ami számomra felháborító, hogy a baloldali városvezetés nem is egyeztetett az ott élőkkel – mondta lapunknak Fehér Marcella (Fidesz-KDNP) bizottsági tag, aki nem támogatta az elképzelést. Azt is elmondta, a városvezetés részéről azzal érveltek a parkolóhelyek megszüntetése mellett, hogy az csupán néhány autót érintene, hiszen az utcában az udvarok többségébe be lehet állni.
0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.