2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Puskás Ferencre emlékeztek

Főoldal>Közélet>Puskás Ferencre emlékeztek
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. április 05. 08:30
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Idén ünnepelte volna 85. születésnapját Puskás Ferenc, legendás labdarúgó. Az Aranycsapat játékosára Kispesten családja, csapattársai és az önkormányzat munkatársai emlékeztek.

Kispesten a Budapest Honvéd FC stadionjánál található emléktáblánál gyűltek össze Puskás Ferenc tisztelői, hogy koszorút helyezzenek el a focista születésének évfordulója alkalmából. A megemlékezésen az önkormányzat, a barátok és családtagok mellett a Magyar Futtball Akadémia növendékei is részt vettek.

A megemlékezésen Vinczek György alpolgármester, Faragó Lajos csapattárs, az MLSZ nevében pedig Dunai Antal mondott beszédet.  Az ünnepi megemlékezés végén több szervezet is elhelyezte az emlékezés virágait a táblánál, a Kispesti Önkormányzat nevében koszorúzott Puskás Éva,a labdarúgó húga, Ékes Gábor,  Kovács Bence, Vinczek György, alpolgármesterekkel közösen, a Fidesz-KDNP képviseletébenTóthné Szabó Éva és Mihály András, utána Tarnai Richárd, orszűggyűlési képviselő nevében Szathury Kolos helyezett el koszorút.  Faragó Lajos és Szurgent Lajos a Budapesti Honvéd Futball Club, Dunai Antal pedig az MLSZ nevében koszorúzott. Az emléktáblánál ezután a Puskás Ferenc Általános Iskola, a Puskás alapítvány, a Honvéd Baráti Kör és a Nagyboldogasszony templom képviselői is virágot helyeztek el a legendás kispesti labdarúgó tiszteletére.

 

Puskás Ferenc születésének évfordulójára emlékérmét adtak ki, melyet ifj. Szlávics László éremművész készített, s a Magyar Kincstár Kft. „Nagy Magyarok” elnevezésű, 12 darabos kollekciójának egyike.

 

Kép forrása: www.gyujtokboltja.hu

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.