2020. október 01., csütörtök, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (8)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
április (10)
március (31)
február (8)
január (6)
· 2019
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Puskás Öcsire emlékeztünk

Főoldal>Közélet>Puskás Öcsire emlékeztünk
 
Írta: Szerk.
2015. április 01. 15:18
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Koszorúzással emlékeztünk meg a legendás labdarúgóról, Puskás Ferencről 88. születésnapjának évfordulója alkalmából a KÖKI Terminál előtt felállított mellszobránál ma délelőtt.

Kispest méltó emléket állított Puskás Ferencnek azzal, hogy utcát, iskolát nevezett el róla és régi iskolájában, valamint a Bozsik Stadion falán tábla őrzi emlékét –mondta el a megemlékezésen  dr. Fenyvesi Dezső. Öcsi egy szerény, vidám, segítőkész ember volt, amiért –teljesítménye mellett –barátai, ismerősei és játékostársai tisztelték–tette hozzá a Puskás Alapítvány elnöke. Dunai Antal szerint pedig a magyar labdarúgásnak szüksége lenne Öcsi tanácsaira.

 

 

A városvezetők mellett, a Budapesti Honvéd FC nevében Szurgent Lajos és Kaszás Kálmán, az MLSZ részéről Dunai Antal helyezett el koszorút a világhírű labdarugó, Kispest díszpolgárának szobra előtt. Koszorút helyezett el és hajtott fejet továbbá Bihari Péter, a Puskás iskola igazgatója Mihály Andrással, a sportbizottság tagjával, valamint tiszteletét rótta le Fenyvesi Dezső, a Puskás Alapítvány elnöke, Barta Sándor, az alapítvány titkára és Piroska János, a Honvéd Baráti Kör elnöke is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.