2024. július 21., vasárnap, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június
május (11)
április (26)
március
február
január (2)
· 2023
december (15)
november (7)
október (7)
 Friss kommentekTwitter
2023. február 24. 15:44
István Elképzelhető, hogy a lemondások azért maradnak el, mert nem veszik fel a telefont. Már meg sem próbálkoznak felhívni a rendelőt. Javaslatom ...
Problémás helyzetre hívja fel a figyelmet a Kispesti Egészségügyi Intézet
2023. február 06. 10:21
smisi05 A KISPEST ujságban dr.Hiller István (MSZP) országgyűlési képviselő tollából elismerésreméltó tartalmú és objektiv hangvételű cikk jelent ...
Elvégezték az első műtéteket az egynapos sebészeten
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
  Error: Cannot produce JPEG file. [./images/tmp-res/kispest-info.465166f65fb4.jpg]

Rádió Jereván – a szórakoztató előadás ingyenesen tekinthető meg a KMO-ban!

Főoldal>Kedvcsináló>Rádió Jereván – a szórakoztató előadás ingyenesen tekinthető meg a KMO-ban!
 
Írta: Szerk.
2022. október 20. 14:12
Rovat: Kedvcsináló
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Rádió Jereván címmel viszi színre a Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjas Urartu Örmény Színház vidám, egyfelvonásos kamaraelőadását, melyet korábbi előadásukhoz hasonlóan ingyenesen tekinthetnek meg az érdeklődők a KMO-ban.

Második állomásához érkezik az Urartu Örmény Színház őszi programsorozata Kispesten: ezúttal a Rádió Jereván című darabot adja elő a társulat a KMO Művelődési Központ és Könyvtár színpadján, méghozzá október 25-én, 19 órai kezdettel. A darabot ingyenen lehet megtekinteni, a részvételhez azonban regisztrálni (urartubudapest@gmail.com) szükséges.

 

A vidám, egyfelvonásos kamaraelőadás egy kereskedelmi rádió közösségéről szól, s ahogy írták, a darabot könnyedség, humor, ugyanakkor mélységek és őszinteség is jellemzi. „Fél évvel egy súlyos baleset és hosszú lábadozás után egy hivatalos végakarat megismerésével kezdődik a darab története, mely a régi/új felállásban elinduló rádiócsatorna első napját mutatja be. A darab szereplői egy kereskedelmi rádió teljes közössége, lelkes kis csapat, akik szeretnék visszakapni a régi kollégájukat, miközben megmentenék megélhetésüket és saját életüket is.”

 

Az Urartu Örmény Színház előadásai a KMO-ban a Kispesti Örmény Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében, a Magyar Kormány támogatásával valósulnak meg. Az előadással kapcsolatos bővebb információt a fentebb írt e-mail címen és telefonon (+36 31 781 00 51) kaphatnak olvasóink.

 

Fotó: kmo.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.