2019. november 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Ritkábban jár a metró

Főoldal>Közérdekű>Ritkábban jár a metró
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. május 25. 11:34
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Hétfő óta ritkábban jár a metró a 2-es és a 3-as vonalon. A ritkítás oka, hogy a közelmúlt metrótüzei miatt a negyven évesnél öregebb metrókocsikat ki kellett vonni a forgalomból.

Összesen 43, negyven évnél idősebb kocsit vontak ki a forgalomból a két metróvonalon. Ez azt jelenti, hogy csúcsforgalmi időszakban (reggel) 10-15 másodperccel hosszabbodik a menetidő. Eza 3-as metró vonalán úgy jelentkezik,hogy 2 perc 30 másodperc helyett 2 perc 45 másodpercenként halad el egy-egy szerelvény az állomásokon. A változás a kispesti lakosokat is érinti, hiszen a 3-as metró Kőbánya-Kispesti és Határ úti megállójában sok száz kerületi lakos halad át nap mint nap munkába menet közben.

 

A változások egyelőre szerencsére nem érzékelhetőek jelentősen a napi forgalomban. Mivel hamarosan kezdődik az iskolákban a nyári szünet, eleve kisebb forgalomra lehet majd számítani, így a 10-15 másodperccel megnövekedett követési idő nem fog nagyobb gondokat okozni. Ám ha a lassan szokásosnak mondható meghibásodások folytatódnak, akkor egy-egy elromlott kocsi kiesését sokkal jobban megérzi a vonal, mint eddig.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.