2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Sorra buknak le a reptéri rakodók

Főoldal>Közérdekű>Sorra buknak le a reptéri rakodók
 
Írta: Szerk.
2018. február 20. 14:37
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Egy 36 éves, rakodó munkásként dolgozó férfi egy utas poggyászából lopott el mintegy 70 ezer forintnak megfelelő értékű eurót, egy másik 44 éves férfit pedig éppen tetten értek a rendőrök, miközben egy utas poggyászában kutatott.

Február elején több utas egyszerre tett panaszt azért, mert a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a feladott bőröndjéből több értéktárgyát, készpénzét ellopták.

 

 

 

 

A magyar hatóságok nyomozni kezdtek és eljutottak ahhoz a férfihez, aki 2017 tavaszától dolgozott a repülőtéren, mint rakodó. Feladatai közé tartozott az induló és érkező járatok csomagjainak raktérbe történő be-, illetve kirakodása. Mint kiderült, ő volt az, aki tavaly december 15-én az esti órákban egy Londonból érkező járaton a poggyászok kirakodásakor a gép rakterében felnyitotta az egyik poggyászt, és abból eltulajdonított 220 eurót.

 

A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Ügyészség a férfival szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot.

 

Sajtóhírek szerint a reptéren egy bűnszervezet működik a csomagok kifosztására, az orgazdák vagy eleve a kijáratnál várják az ellopott tárgyakat, vagy taxisokkal küldik el hozzájuk az eltulajdonított értéktárgyakat. Mind a rendőrség, mind a repülőtér szerint nehéz ellenük fellépni, már kitapasztalt módszereik vannak. A hatóságok megerősített jelenléttel próbálja kiszűrni a bűncselekményeket, amelynek már látszódnak is az eredményei: vasárnap közölte a rendőrség, hogy február 16-án reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elfogtak egy 44 éves vasadi lakost. A férfi egy Londonba induló járat rakodása közben egy feladott bőröndöt háromszor is kinyitott és abban értékek után kutatott, azonban a nyomozók tetten érték és intézkedés alá vonták.

 

(Forrás: Infostart, napi.hu)

(Fotó: police.hu)

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.