2021. február 26., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

január (11)
· 2020
december (11)
november (6)
október (5)
szeptember (9)
augusztus (8)
július (13)
június (18)
május (17)
 Friss kommentekTwitter
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Számítógépeket és fitneszeszközöket kaptak gyerekek

Főoldal>Közélet>Számítógépeket és fitneszeszközöket kaptak gyerekek
 
Írta: Szerk.
2015. február 17. 15:20
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Személyesen adta át az Adjunk a húroknak… és a rászorulóknak is! jótékonysági koncert bevételéből vásárolt ajándékokat a Kispesti Gyermekek Átmenetei Otthona lakóinak dr. György István és Dódity Gabriella. A budapesti kormánymegbízott és a Póka Egon Experience hagyományos év végi jótékonysági koncertjének bevételéből 750 ezer forint értékben kapott számítógépeket és sporteszközöket a kispesti intézmény.

Futópad, fitneszgép, jógaszőnyeg, súlyzók és trambulin; többek között ilyen sporteszközöket és egy nagy teljesítményű számítógépet kaptak a kispesti gyerekek dr. György Istvántól, akinek Dódity Gabriella, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője, és a jótékonysági koncert ötletgazdája, szervezője segített összeválogatni azokat a hiányt pótló ajándékokat, amelyekre a gyerekeknek szüksége volt. Az intézmény lakói mindjárt összesereglettek és lelkesen nézték végig, ahogy kibontják hatalmas monitort, de a futópadot is rögtön többen kipróbálták.

 


A budapesti kormánymegbízott jótékonysági koncertjén összesen csaknem másfél millió forint adomány folyt be, amelynek felét a kispesti, másik felét a kőbányai Gyermek Átmeneti Otthona javára ajánlották fel. Mindkét intézmény feladata, hogy átmenetileg nehéz helyzetbe került családok gyermekeiről gondoskodjon bentlakásos rendszerben. Mint minden évben, a szervezők idén is előre egyeztették, mire van a legnagyobb szüksége az intézményeknek, így jutottak kizárólag hasznos ajándékokhoz a kicsik.


Dr. György István és Dódity Gabriella számára fontos volt, hogy a használati tárgyaknak közösségépítő szerepe legyen, és a gyerekek szellemi, illetve testi fejlődését is szolgálják. A számítógéphez nagyméretű monitort kaptak, amelyet körbeülhetnek, így akár az oktatóprogramokat, akár a játékokat többen élvezhetik egyszerre. A dolgozók számára pedig egy használt számítógépet szereztek be, amely irodai munkát könnyíti meg, miután az eddig használt gépen már nehéz volt dolgozni. 

Dr. György István és a Póka Egon Experience 2011 óta minden évben megrendezi a jótékonyság koncertet, amellyel eddig összesen csaknem tízmillió forintot adományozott rászorulóknak, valamint kispesti és kőbányai idős- és gyermekotthonokban élőknek.

 

Forrás: www.doditygabriella.hu

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.