2021. április 14., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Telefonon és email-ben is lehet időpontot foglalni az Egészségügyi Intézetben

Főoldal>Közérdekű>Telefonon és email-ben is lehet időpontot foglalni az Egészségügyi Intézetben
 
Írta: Szerk.
2020. július 13. 10:33
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A járványhelyzet kedvező alakulása lehetővé tette, hogy ismét teljeskörű ellátást nyújtson a Kispesti Egészségügyi Intézet, de továbbra is be kell tartani a bevezetett óvó-védő intézkedéseket, különösen, ha figyelembe vesszük a környező országok aggasztóan emelkedő esetszámokat. Emiatt a lakosság türelmét kérte Dr. Kumin Marianna, az intézet főorvos-főigazgatója, és jelezte, hogy a telefonos időpont egyeztetés mellett lehetőség van elektronikus úton is megtenni ezt.

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

A járványhelyzet kedvező alakulását követően teljeskörű egészségügyi ellátást nyújt az Intézet.


Miniszteri utasításnak eleget téve igyekszünk minden lehetséges megoldást biztosítani az előírt orvos-beteg találkozást megelőző konzultáció és időpont foglalásra. A többszörös telefon állomás, e-mailben realizált értekezések ellenére is erőt próbáló ez a feladat mind Önök, mind Dolgozóink részére. Tisztában vagyok azzal, hogy amikor valamennyi találkozást időpontfoglalásnak kell megelőznie, akkor minden vonal mindig foglalt, amit azonban Önök úgy észlelnek, hogy kicseng és nem veszik fel.


Áthidaló megoldást jelent az egyes szakrendelések e-mailben történő felkeresése. Az így folytatott kapcsolat felvétel kitűnően működik, Munkatársaink a rendelés végén visszajeleznek.


Július 13-ától a Betegirányító is ad időpontot, valamint fokozatosan elindul egy webes előjegyzés egyelőre pilot módon 6 szakrendelésre (kardiológia, urológia, fül-orr-gégészet, ortopédia, reumatológia, szemészet). A sikeres próbaidőszakon túl, ha teljes körűvé válik, jelentős javulást eredményez az előjegyzések menetében.


Már többször jeleztem, hogy a laboratórium munka szervezése nem feladatom, azonban épp az előjegyzések segítése érdekében kezdeményeztem a Synlab ügyvezetőjével közeli megbeszélést ugyancsak egy webes előjegyzés lehetőségének megteremtése érdekében.


Talán fentiek fényében kérhetem Önöket szíves belátásra, elfogadásra és megértésre. Nem segíti munkánkat, ha e tárgyban panasz levelekkel fordulnak az Önkormányzathoz, és Igazgatásunkra. Folyamatosan a technikai megoldások optimalizálásán dolgozunk.


Az intézet területén továbbra is kötelező az Önök és Dolgozóink védelmét szolgáló járványügyi védekezés maximális betartása. Amikor a környező országokban aggasztóan emelkedő esetszám látható a koronavírus fertőzéssel kapcsolatban, akkor úgy gondolom, egyetértenek a némi kényelmetlenséggel járó óvó-védő rendszabályok fenntartásával.


Mindannyiuknak jó egészséget kívánok!

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.