2019. július 17., szerda, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
december (34)
november (50)
október (66)
 Friss kommentekTwitter
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
2018. március 05. 20:41
János Egy irás egy kicsit más szemszögből: Néhány napja még Dódity Gabriella, az önkormányzat Fidesz frakciójának vezetője, a város fejl ...
Bútorokkal segítették új lakásában a szívbeteg fiút
2017. július 22. 14:46
Vilmos Örülök a külső medencének. Gajda elvtárs akkor még csattogó lepkét kergetett , mikor már tégla jegyet kellett befizetni , mikor épült ...
Megújultak a fővárosi strandfürdők
2017. január 19. 17:17
János Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban ...
Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Tömegközlekedés az ünnepek alatt

Főoldal>Közérdekű>Tömegközlekedés az ünnepek alatt
 
Írta: Szerk.
2017. december 22. 09:25
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Kedvezőbb menetrenddel biztosítja a BKK a közösségi közlekedést az ünnepek idején több vonalon is.

December 24-én vasárnap a szokásos módon, 15-16 óra után az éjszakai menetrend szerint lehet majd utazni a fővárosban. Aki a repülőtérre szeretne eljutni, a 100E és 200E autóbuszokkal utazhat. Az ünnepnapokon a közösségi közlekedési járatok munkaszüneti, illetve ünnepnapokon érvényes, a két ünnep között pedig az év végi menetrendjük szerint közlekednek.

 

Szilveszter éjjel nem csak a jelentősen sűrűbben közlekedő éjszakai járatokkal lehet majd utazni, a metró üzemidejét is meghosszabbítják. Az M2-es, az M3-as és az M4-es metró szerelvényei éjjel 1 órakor indulnak utoljára a végállomásokról.

 

Az M3-as metró, december 23-tól január 2-ig minden nap teljes üzemidőben a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között viszi az utasokat. Január 3-tól azonban a metrópótlás korábbi rendje áll vissza.

 

A BKK kéri a fővárosban közlekedőket, hogy Szenteste, indulás előtt tervezzék meg utazásukat a BKK FUTÁR utazástervezőjével, vagy használják a BKK honlapjának menetrendi oldalát.

 

Jó hír az autósoknak, hogy ahogy az elmúlt években is, december 22-én 20 órától január 2-án 8 óráig díjmentesen lehet parkolni Budapest közterületi várakozási övezeteiben.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.