2021. október 19., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Új jegyzője van Kispestnek

Főoldal>Közélet>Új jegyzője van Kispestnek
 
Írta: Lukasik Zsófia
2011. szeptember 16. 12:27
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Szeptember 15-én tartotta a kispesti képviselő-testület soron következő ülését, melyen döntöttek többek között a VAMÜSZ új vezetőjének személyéről, a Kispesti Uszodának nyújtandó támogatásról, és nem utolsósorban a kerület új jegyzőjét is megválasztották.

Csütörtökön a kispesti képviselő-testület zárt ülésen új vezetőt választott a VAMÜSZ élére. Az intézmény új igazgatója Kovács István lett. A testület döntött a rendszeres szociális keret 40 millió forinttal való megemeléséről, melyre a szociális alapú fűtés támogatás átalakítása miatt volt szükség. Megszavazták továbbá az Europark Kft-vel kötendő támogatási szerződést is, mely egy egymillió forintos egyszeri támogatásról szól, amiből az önkormányzat a kerületi elsős gyermekeket tudta év elején megajándékozni.

A Kispesti Uszoda műszaki állapotáról az intézmény nemrégiben megválasztott igazgatója, Geleta Károly tartott beszámolót. Az igazgató arról tájékoztatta a testületet, hogy bár sok felújítási munkát elvégeztek az uszodában – rendbe tették a padlót, a büfét, a medencéket, és a kertet is – még így is számos halaszthatatlan munka vár a létesítményre a balesetek elkerülése érdekében. A képviselők az intézmény legsürgetőbb problémáinak megoldására 6 millió forint átcsoportosításáról döntöttek.

 

A nemrég nyugdíjba vonult Dr. Istvánfi Sándor helyett új jegyzőt választott a képviselő-testület Dr. J. Nagy Éva személyében. Kispest új jegyzője, aki korábban aljegyzőként dolgozott a kerületben, október 1-től tölti be új pozícióját. 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.