2019. október 15., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Új tulajdonosa van az Ady Mozinak

Főoldal>Közérdekű>Új tulajdonosa van az Ady Mozinak
 
Írta: Szerk.
2017. január 19. 10:14
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Szerdán aláírták az Ady mozi adásvételi szerződését. Az ingatlan Havas Henrik tulajdonában állt, az újságíró már régen szeretett volna megszabadulni az épülettől, ami csak adósságot termelt neki, de a több százmilliós vételárat eddig senki sem akarta kifizetni. Így meghiúsult a civilek vágya, hogy újra közösségi funkciót lásson el az épület.

Havas Henrik szerdán túladott a Kós Károly téri volt Ady mozi épületén. A legújabb értesülések szerint felnőttoktatás kaphat helyet az egykori moziban.

 

A civilek közösségi teret szerettek volna létrehozni az épültben, amihez az önkormányzat segítségét kérték, ám Gajda Péter (MSZP) polgármester hallani sem akart a mozi épületének a visszavásárlásáról.

 

Legutóbbi közmeghallgatáson is felmerült az Ady mozi ügye, a polgármester kijelentette: Havas Henrik 300 millió forintért szerette volna eladni az ingatlant, de az önkormányzatnak nincs forrása a helyiség megvételére, sem későbbi működtetésére, de azt sem engedélyezi, hogy olyan funkciót kapjon, amely zavarja az ott lakókat. Vagyis a civilek közösségi terét nem biztos, hogy jó ötletnek tartotta volna Gajda Péter.

 

Havas Henrik még a 2000-es évek elején jutott a 1985-ben bezárt mozihoz, akkoriban 12 millió forintos áron.

A cikkünket hamarosan frissítjük. 

1 Hozzászólás
1.János2017. január 19., csütörtök 17:17:24
Ez a történet nem csak a mostani várásvezetés sara. Akkor kezdődött amikor Tímár Béla ( fidesz ) eladta a mozit. Ezzel kapcsolatban itt a Havas Úr nyilatkozata. A hír csepegtetésnek semmi értelme: https://www.facebook.com/drhavashenrik/posts/254009688364638

Oldal 1 / 1
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.