2021. október 16., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Újraélesztett sportpályák

Főoldal>Közélet>Újraélesztett sportpályák
 
Írta: Szerk.
2014. október 07. 11:48
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
Nagyot fordult az elmúlt négy évben a sportfejlesztések ügye Kispesten. 2010 után jelentősen emelkedett a látogatószám, és komoly fejlesztések indultak el a területen.

Korábban magán egyesületek végezték a kerületi sportpályák üzemeltetést, és a támogatás kontrollálatlanul folyt ki a büdzséből. Lepusztult sporttelepek, elégtelen szolgáltatások, rettentően kevés látogató és nulla bevétel lett az eredmény. Ezen a helyzeten változtatott a kerületi Fidesz-KDNP – mondta Ékes Gábor, sportlétesítményekért felelős alpolgármester – azzal, hogy az önkormányzat Sport Kft.-jét bízta meg a létesítmények üzemeltetésével. Az átláthatóság és a létesítmények vonzerejének növelése volt a fő cél – tette hozzá Ékes Gábor. A változások eredménnyel jártak: emelkedett a látogatottság, komoly fejlesztések valósultak meg és a szolgáltatások is bővültek. Minden sportra költött egy forint három éven belül három forint megtakarítást jelent az egészségkasszában – hangsúlyozta lapunknak Dódity Gabriella polgármesterjelölt, aki programjában előkelő helyet szánt a sportpályák további fejlesztésének, és a gyerekek, fiatalok sportolási lehetőségeinek bővítésének.

 

Kültéri fitnesz Wekerlén

A Zoltán utcai sportpályán a helyi civil szervezetekkel történt egyeztetést követően elkezdték az új fitneszeszközök beépítését, és új sportpályák, illetve közösségi tér létrehozását.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.