2022. május 23., hétfő, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

április (19)
március (27)
február (54)
január (52)
· 2021
december (23)
november (24)
október (13)
szeptember (18)
augusztus (12)
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Visszakapják a 13. havi nyugdíjat az idősek

Főoldal>Közérdekű>Visszakapják a 13. havi nyugdíjat az idősek
 
Írta: Szerk.
2022. január 06. 15:09
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A nyugdíjasok számíthatnak a kormányra: idén visszakapják a 13. havi nyugdíjat, amelyet a baloldali kormányok elvettek tőlük. A nyugdíj összege is emelkedik, s ne feledkezzünk meg arról sem, hogy tavaly év végén rekordmagas összegű nyugdíjprémiumot kaptak. Ezekről a témákról is szó esett a Wekerlei Polgári Egyesület újévi koccintásán, amelyre Földesi Gyula és Dódity Gabriella is meghívást kapott.

Újévi koccintásra gyűltek össze a Wekerlei Polgári Egyesület tagjai a wekerlei Közösségi házban, ahová meghívást kapott Földesi Gyula választókerületi elnök és Dódity Gabriella, a kispesti Fidesz-KDNP frakcióvezetője is.

 

Földesi Gyula köszöntőjében arról beszélt, az idei esztendő is adócsökkentésekkel és béremelésekkel indul, s ahogy eddig, úgy 2022-ben is számíthatnak a nyugdíjasok a kormányra.

 

Emlékeztetett rá, hogy tavaly év végén minden idők legmagasabb összegű nyugdíjprémiumát folyósították a mintegy 2,5 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő honfitársunknak: a megemelt összegű ellátással együtt átlagosan több mint 100 ezer forint pluszpénzt kaptak.  Azt is hangsúlyozta, hogy a kormány visszaadta a nyugdíjasoknak a 13. havi nyugdíjat is, amelyet a baloldali kormányok elvettek tőlük. Az idei év ráadásul 5 százalékos nyugdíjemeléssel indul, ezért az extra havi juttatás, melyet februárban folyósítanak is megemelt összegű lesz.

 

A Fidesz választókerületi elnöke felidézte, a baloldali miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay Péter szerint veszélyes a 13. havi nyugdíj visszaadása. „Kispest megérdemelné, hogy végre olyan országgyűlési képviselői legyenek, akik megbecsülik idős társainkat” – tette hozzá Földesi Gyula.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.