2021. október 26., kedd, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (18)
augusztus (12)
július (18)
június (20)
május (26)
április (19)
március (9)
február (11)
január (11)
· 2020
 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Vizsgáztak az iskolák

Főoldal>Közélet>Vizsgáztak az iskolák
 
Írta: Lukasik Zsófia
2012. szeptember 28. 12:38
Rovat: Közélet
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
25 fővárosi, elsősorban dél-pesti középiskola mutatkozott be szeptember 27-én a KMO-ban. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Sulibörzén átfogó képet kaphattak az érdeklődők a környéken található középiskolák kínálatából.

Fordított versenyben érezhették magukat azok, akik ellátogattak a KMO-ban megrendezett Sulibörzére. A rendezvényen ugyanis a szokásokkal ellentétben nem a diákokat kérte számon az iskola a felkészültségükről, hanem a diákok kérdezhettek, vizsgálódhattak, s az iskolák tettek meg mindent azért, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Sulibörze célja nem titkoltan az volt, hogy a pályaválasztás előtt álló gyermekek és szüleik segítséget kapjanak az akár egész életüket befolyásoló döntéshez. Az intézmények a tanítási programjuk mellett természetesen bemutathatták azt is, milyen szabadidős elfoglaltságokat tudnak biztosítani a leendő diákoknak.

Ékes Gábor alpolgármester megnyitó beszédében kiemelte, minden gyermek egy egyéniség, de nincs két egyforma iskola sem. A szülők és kisdiákok tudják, hogy a megfelelő iskola kiválasztása nehéz feladat. „Azonban, ha sikerül jó döntést hozni, a gyermek életének legszebb, legtartalmasabb, legmeghatározóbb éveit fogja eltölteni választott középiskolájában. Ezen az oktatási expón lehetőség nyílik arra, hogy mindenki tudatosan vagy intuíciói segítségével kiválaszthassa a neki legmegfelelőbbet, ahol személyisége, tudása a felnőtté válás utolsó szakaszában a leginkább kiteljesedhet." – hangsúlyozta az alpolgármester.

 

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.