2019. október 18., péntek, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

szeptember (23)
augusztus (14)
július (30)
június (33)
május (33)
április (25)
március (34)
február (33)
január (42)
· 2018
 Friss kommentekTwitter
2019. október 03. 15:41
István Na erre mondják, hogy kormányközeli mutyi! Kispest költségvetésének jelentős része került, DK-MSzP-Együtt-Párbeszéd-Momentum nevű ...
Jól járnak az MSZP-közeli cégek Kispesten
2019. október 01. 22:42
István Kezdenek kihullani a csontvázak a szekrényből. Kíváncsi lennék az aszfoltozási ügyben ki kinek mennyiért, és hogyan......?
Több millió forint tűnt el az Almavirág tér felújítása során?
2019. október 01. 22:28
István Érdeklődve olvasom Gajda Péter nyilatkozatait, hogy a Kossuth téri piac azért van ilyen állapotban, mert az ott működő vállalkozók ...
Kampány van: terveket ígérnek Gajdáék a Kossuth téri piacra
2019. május 03. 15:34
István Az alábbi levelet küldtem e- mailen Gajda Péternek Gajda Péter Kispest Polgármestere Tisztelt Polgármester Úr! 2019 április ...
A kereskedők nem hagyják annyiban, hogy nem nyithattak ki nagypénteken
2018. március 07. 19:13
Zsoka Nagyon köszönöm jól jött.
Újabb rezsitámogatás!
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 

Zajvédő fal kellene a gyorsforgalmi mellé

Főoldal>Közérdekű>Zajvédő fal kellene a gyorsforgalmi mellé
 
Írta: Szerk.
2018. június 07. 11:05
Rovat: Közérdekű
RSS
Felíratkozás a szerző
hírcsatornájára
A környéken élők életminőségének javítása, valamit a repülőtérre vezető gyorsforgalmi út mellett húzódó erdősávba tervezett szabadidő-és sportpark érdekében kezdeményezte Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) fejlesztéspolitikai tanácsnok és dr. György István, Kőbánya és Kispest választókerületi elnöke a zajvédőfal kiépítését.

Egy kormányhatározat alapján ugyanis a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út fejlesztésén dolgozik, így levelükben azt kérték Dódity Gabrielláék, hogy amennyiben az nem része a fejlesztésnek, lehetőség szerint tervezzenek az erdőrész mentén húzódó mintegy 500 méteres szakaszon zajvédő fal kiépítésével is. A terület rendbetételét is dr. György Istvánék kezdeményezték a tulajdonos Pilis Parkerdő Zrt.-nél. A társaság jelenleg a megújítás tervein dolgozik. Amennyiben a fejlesztésre meglesz a forrás, a munkálatok akár már idén megkezdődhetnek.  

Levelükben a Derkovits utcát tehermentesítsére is kitértek. 2012-ben dr. György István még főpolgármester-helyettesként elindított egy közös gondolkodást, tervezést a BKK Zrt. vezetőségével, hogy hogyan lehetne tehermentesíteni a Derkovits utcát akár úgy, hogy a forgalmat a Gyorsforgalmi útra terelik.  Számos lehetőséget vázolt akkor a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. a megoldás érdekében. Dódity Gabrielláék most levelükben azt kérték, lehetőség szerint, a Gyorsforgalmi út fejlesztése során ezeket a szempontokat is vegyék figyelembe.

0 Hozzászólás - legyél te az első!
Kommenteléshez Jelentkezz be, vagy ha még nem regisztráltál, Regisztrálj!
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.