2022. december 03., szombat, /
RSSRegisztrációBejelentkezésKapcsolatImpresszum
 

Archívum

 Friss kommentekTwitter
2021. szeptember 03. 20:57
smisi05 A Gajda-féle kispest-ben olvastam a szoboravatásról szóló riportot. Az első szónok, Hiller István kulturált hangvételü beszédet mondott, ...
Szent István-szobrot avattak
2021. március 04. 18:28
Irén Hol lehet érdeklööni az oltásról?
Kispesten is megkezdődött a koronavírus elleni oltás
2020. április 24. 13:16
Suleczki258 Ez azt jelenti hogy mostantol a 65 év felettiek hajnaltol délig szorakozhatnak kispesten,elöször a piacon és 9 töl a boltokban? Jol ...
Változik a kispesti piacok látogathatósága
2020. január 15. 15:29
István Hát lehet valami Paróczai Anikó által előadottakban, mert közérdekű adat kiadását kértem a Vamüsztől, amelyet úgy adtak ki, hogy az ...
Vádaskodik a Momentum a Lackner-ügyben, miközben szövetséget alkot annak terheltjeivel
2019. november 27. 17:33
István Kérem szépen, ma megtudhatjuk a hallgatás alapárát. Fogd be a szád, ne vallj rám megduplázom a fizetésed.
Adót emelt a városvezetés, közben Kránitz kétszer annyit keres
 
 
 
 
 
 
 
KezdőKözéletKultúraKrimiKedvcsinálóKözülünkKupaKulináriaKölyökKalandKözérdekűKirakat
 
 
 
 

KISPEST INFO ARCHÍVUM / 2022. JANUÁR

 
2022. január 31. 14:40 - 0 Hozzászólás
Holnap, azaz február 1-jén életbe lép az élelmiszerár-stop, aminek értelmében hat alapvető termék ára május 1-ig nem lehet magasabb, mint amennyi tavaly október 15-én volt. Hogy mégis mennyi az annyi, az a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból kiderült. Bővebben »
  
 
2022. január 31. 13:40 - 0 Hozzászólás
A népligeti felüljáró ügye nagyon sok kispesti és kőbányai embert érint, tekintve, hogy többségüknek napi szinten ingázniuk kell munkahelyükre és vissza, amely során igénybe veszik ezt az útszakaszt. A baloldali városvezetés úgy tűnik, lemondott ennek a létesítménynek a felújításáról is. Inkább korlátozzák a forgalmat, megnehezítve a kispestiek és kőbányaiak életét is, pedig a korábbi, Tarlós István vezette Fővárosi Önkormányzat szándéka szerint ma már lassan birtokba vehetnék az autósók az új felüljárót. De nézzük, hogy jutottunk idáig. Dr. Pap Sándor országgyűlési képviselőjelölt írása. Bővebben »
 
2022. január 31. 12:04 - 0 Hozzászólás
Ma - január 31-én - kezdik kézbesíteni a Magyarországon élő 7,8 millió választópolgárnak az országgyűlési választásról és a gyermekvédelmi népszavazásról szóló értesítőt. Bővebben »
  
 
2022. január 28. 12:51 - 0 Hozzászólás
Idegen anyag – apró műanyag- vagy fémdarab – esetleges jelenléte miatt a forgalmazó Tchibo Budapest Kft. visszahívja és a forgalomból is kivonja a Tchibo márkajelzésű, 1 kilogrammos kiszerelésű Family őrölt kávét. Bővebben »
 
2022. január 28. 10:23 - 0 Hozzászólás
Az omikron variáns rendkívüli fertőzőképessége miatt különösen fontos az oltások felvétele, ezért a kormány úgy döntött, februárban is folytatódnak az oltási akciónapok: 115 szakrendelőben és 101 kórházban, valamint a háziorvosok is egyeztetés alapján folytatják saját praxisaikban a vakcinák beadását. Már a negyedik oltások is felvehetők – eddig mintegy 37 ezer negyedik körös vakcinát adtak be. Bővebben »
  
 
2022. január 28. 09:44 - 0 Hozzászólás
Ha a jelenlegi kormánytöbbség újra bizalmat kap, akkor nemcsak folytatódni fognak a mostani családtámogatási programok, de újabb elemekkel is ki fognak egészülni, és jó gazdasági teljesítmény esetén a támogatások mértéke is emelkedni fog – közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. Bővebben »
 
Oldal 1 / 9
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
 
 
 
 
 
Felhasználási feltételek
Az oldal üzemeltetője a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. minden itt megjelent és publikált cikk, kép- és hanganyag másodközlési jogát fenntartja. A megjelent cikkeket, kép- és hanganyagokat csak a jogtulajdonos - jelen esetben a KONTEXT-KOMMUNIKÁCIÓ Kft. - előzetes és írásos engedélye alapján lehet más oldalon, írott vagy elektronikus médiában közzétenni.
Bővebben »
 
 
Rólunk
A Kispest.info újság és hírportál a XIX. kerület életéről, legfontosabb eseményeiről és mindennapjairól számol be. Célunk, hogy a Kispestiek mindig tudomást szerezhessenek az őket érintő, számukra fontos hírekről, eseményekről és a kerületi programokról.
Bővebben »
 
 
Médiaajánlat
Hirdessen Ön is a Kispest.info magazinban!
Bővebben »
 
Kispest Info
 
  2011. KISPEST INFO. Minden jog fenntartva. Powered by Kohr-ah
Kohr-Ah portal engine 1.98.